National

Victor Ponta, despre neintelegerile din USL: A fost un semnal prost

Publicat: 21 dec. 2012
1

Premierul desemnat a declarat ca s-a intalnit cu Crin Antonescu pentru „a netezi asperitatile„.  Victor Ponta a declarat, astazi, ca dupa sedinta de plen a Camerei in cazul Stan, se vor reuni Birourile Permanente si vor stabili audierile ministrilor, iar dupa audieri, in jurul orelor 15-16, va avea loc plenul Parlamentului in care el va cere investirea noului Guvern.

In legatura cu neintelegerile care ar fi existat in USL, Victor Ponta a explicat:” De asta ne-am intalnit de dimineata, pentru a netezi ultimele asperitati”.

El a adaugat ca la discutii a participat doar el si Crin Antonescu. „A fost un semnal prost care s-a dat”, a recunoscut Victor Ponta, in legatura cu audierile amanate de joi, informeaza rtv.net.

Premierul desemnat a declarat ca asa cum a gandit el structura Guvernului si cum va ramane, ANAF nu are alt loc decat la Ministerul Finantelor, CNADNR merge la ministrul pentru Proiectele de Infrastructura, in timp ce prefectii trec in coordonarea sa directa, ramanand la Interne.

„Eu si Crin Antonescu am fost mai hotarati si am rezolvat problemele”, a declarat acesta, refuzand sa spuna cine sunt cei nemultumiti din USL.

In ceea ce priveste invitarea lui Traian Basescu la votul de investire, Victor Ponta a declarat ca nu crede ca presedintele va veni, pentru ca nici un presedinte nu a participat la vot pana acum. „A fost invitat pentru ca asa este protocolul. Ar fi fost anormal sa nu fi fost invitat.

Adauga un comentariu