Magazin

Victor Ponta, despre remanierea ministrilor

Publicat: 07 mai 2013
1

Premierul Victor Ponta a declarat intr-o interventie telefonica la Romania TV ca nu s-a pus problema remanierii niciunui ministru din cabinetul sau.

„Sunt niste tiribombe. Eu ma amuz cand vad cum un post de televiziune da pe cine cred ei ca ar trebui eu sa remaniez. Nu am vorbit despre nicio remaniere. Nu vreau sa remaniez pe nimeni. Nu mi se pare ca este o chestie cu care te joci asa seara la televizor.

Fiecare ministru are din punctul meu de vedere niste atributii, niste obiective concrete de indeplinit. Eu nu schimb ministrii pentru ca nu am dormit bine noaptea sau nu m-am odihnit in vacanta de Paste. Mi se pare amuzat. Este o poveste”, a declarat premierul Victor Ponta la Romania TV.

Intrebat daca este multumit de activitatea tuturor membrilor Guvernului, premierul Ponta a raspuns ca nu vrea sa reproseze nimic in public ministrilor sai.

„Dupa cum ati vazut in acest an, nu m-ati auzit niciodata exprimandu-mi in public vreo critica sau vreo suparare la adresa vreunui ministru. In particular o fac foarte des. Niciodata in public. Asa ca n-o sa ma auziti nici de acum incolo spunand care ministru imi place mai mult sau mai putin.

Fiecare are o fisa a postului, are niste obiective concrete.  Daca va fi la un moment dat vreunul dintre ei, dintr-un motiv sau altul, de remaniat, voi discuta intai in Coalitie, dupa care ii propun presedintelui. (…) Nu s-a pus nicio secunda problema remanierii.

Va dati seama ca nu am stat de Paste si am facut papusi cu ministri in care sa bag ace inrosite in foc. Nu schimb ministri pentru ca nu mi-a placut mie vremea la mare. O sa schimb ministri cand unul dintre ei sau doi au vreo problema personala, rateaza un obiectiv important. Dupa 9 decembrie singurul ministru care a plecat din Guvern a fost doamna Pivniceru care a fost promovata”, a continuat Ponta.

Adauga un comentariu