National

Victor Ponta, despre teza de doctorat si „comunistii” de la Universitatea Bucuresti

Publicat: 01 mart. 2016
1
Dupa ce conducerea Universitatii Bucuresti a anuntat ca trimis pentru a treia oara dosarul lui Victor Ponta la Ministerul Educatiei, cu solicitarea de retragere a titlului de doctor, fostul premier PSD a avut o reactie dura, acesta spunand ca este vorba despre un demers politic, orchestrat de „securisti” care folosesc „metode tipice anilor ’50”.
„In anii ’50 comunistii veniti la conducerea Universitatii din Bucuresti dadeau afara oamenii pe criterii strict politice! In 2011 cativa securisti au fost impusi de Basescu la conducerea Universitatii si de atunci fac acelasi lucru – decizii pe criterii strict politice! (de 4 ani se ocupa DOAR de teza mea inceputa in 1999 si finalizata in 2003, cu un subiect „Curtea Penala Internationala” pe care DOAR eu l-am tratat in acei ani. Au facut o Comisie DOAR pentru mine si cer retragerea unui titlu obtinut legal DOAR pentru mine).
Nu ma consoleaza faptul ca voi castiga iar in justitie (asa cum am mai castigat deja pana acum)! Regret ca Romania are in 2016 metode si mentalitati tipice anilor ’50, ca institutii fundamentale sunt conduse de oameni „dirijati” de propriile lor slabiciuni si „schelete din dulap”. Si regret ca numele Universitatii este murdarit tocmai de cei care ar trebui sa il apere. Dar sunt bucuros ca Facultatea de Drept a refuzat sa fie implicata in aceasta rafuiala politica! Si in anii ’50 si in 2016 ticalosia are si oameni care nu se lasa speriati!”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.Adauga un comentariu