National

Victor Ponta: „Facem eforturi pentru romanul rapit in Burkina Faso, dar vremea show-ului la aeroport a trecut”

Publicat: 01 mai 2015
Cetateanul roman rapit, in urma cu trei saptamani, in Burkina Faso este bine si autoritatile de la Bucuresti discuta cu toti partenerii pentru a reusi sa il aduca pe acesta cat mai curand acasa. Informatii nu vor fi comunicate decat daca nu pericliteaza viata acestuia, a afirmat premierul Ponta.
Vesti am in fiecare zi de acolo, dar, asa cum siguranta stie un fost presedinte al Romaniei, ar fi chiar o crima sa vorbesti in fiecare zi dezvaluind niste lucruri confidentiale si care, daca le dezvalui, ar putea chiar sa puna in pericol grav viata si integritatea cetateanului roman. Facem eforturi in continuare, discutam cu toti partenerii nostri si nu vom comunica decat ceea ce este sigur si de natura a nu pune in pericol viata celui rapit (…) Show-ul cu maini ridicate la aeroport apartine trecutului”, a spus Ponta, aflat in vizita in Arabia Saudita, referindu-se prin „show” la scenele de la revenirea n tara a jurnalistilor romani rapiti in 2005.
Persoane inarmate au rapit, pe 4 aprilie, un cetatean roman, la o mina de mangan din Burkina Faso. Agentul de securitate roman a fost rapit de cinci persoane inarmate care au atacat un convoi aflat in misiune de patrulare in apropierea minei de mangan din Tambao.


loading...

Adauga un comentariu