National

Victor Ponta, HUIDUIT si intampinat cu proteste la Cluj

Publicat: 06 dec. 2013
1

Venirea la Cluj a primului ministru al Romaniei, Victor Ponta, genereaza reactii in randul protestatarilor care nu sunt de acord cu exploatarea miniera de la Rosia Montana. Nu a trecut nici o ora de la sosirea la Cluj a lui Victor Ponta, iar acesta este intampinat de proteste la Cluj. Premierul a fost intampinat de protestatarii care l-au huiduit si au scandat „Hotii”, „Afara din Transilvania”, „Tradarea de tara, in aur se masoara”. Protestarii il acuza pe Victor Ponta de tradare: „Ne minte pe fata. Acum doi ani era impotriva gazelor de sist si acum, cand a ajuns la putere, a data acordul pentru Chevron”, a spus unul din protestatari. Mai mult, acestia au cerut demisia premierului si au cantat colinde.

„Au inceput exproprierile politicienilor corupti la Cluj! Ponta e asteptat de expropriatori!”, este mesajul manifestantilor care l-au asteptat la intrarea in Campusul Teologic „Nicolae Ivan”.

Vom reveni cu amanunte

Comentarii
 • LA CFR CALATORI TOTUL ESTE IN ORDINE SI LEGAL :
  CORPUL DE CONTROL AL PRIMULUI MINISTRU = ZERO
  CORPUL DE CONTROL AL MINISTRULUI TRANSPORTURILOR=ZERO
  CURTEA DE CONTURI=ZERO
  ANRMAP=ACOPERA ACHIZITIILE FARA LICITATII PUBLICE DE SUTE DE MILIOANE DE EURO
  CONCLUZIA =SE FURA LA GREU ?
  DOROBANTU VALENTIN = MANAGERUL”SMART” DE LA CFR CALATORI, NUMIT DE FENECHIU, SALARIU LUNAR PESTE 9000 DE EURO PLUS BONUSURI DE UNDE SE POATE.
  SA TOT TRAIESTI …
  LA MULTI ANI STIMATI ANGAJATI AI ACESTEI SOCIETATI , DORMITI LINISTITI , DOROBANTU „LUCREAZA” PENTRU VOI !

Adauga un comentariu