National

Victor Ponta: Il avertizez pe Traian Basescu sa inceteze imediat cu amenintarile la adresa Guvernului

Publicat: 03 iul. 2012
1

Victor Ponta a declara, in direct la Antena 3, ca presedintele Traian Basescu trebuie sa inceteze imediat cu amenintarile la adresa Guvernului, avertizandu-l sa inceteze cu interventiile in activitatea Parlamentului Romaniei.

Cele mai importante declaratii ale lui Victor Ponta

– In primul rand il avertizez sa inceteze imediat cu amenintarile la adresa Guvernului, pentru ca Guvernul a fost investit de catre Parlament

– Il avertizez sa inceteze cu interventiile in activitatea Parlamentului. Nu cred ca exista institutia Roberta Anastase si nu exista institutia Vasile Blaga.

– Cred ca este o declaratie iresponsabila si ii cer sa inceteze imediat cu astfel de declaratii.

– Eu nu vreau sa fac aceeasi greseala pe care o face Traian Basescu, aceea de a vorbi despre ce fac altii impotriva institutiilor. El intelege numai o singura institutie, aceea a presedintelui Traian Basescu, pe care oamenii o detesta. Vom face in continuare ceea ce romanii asteapta de la noi.

Membrii PDL au facut o dezinformare ordinara spunand ca azi a fost schimbata componenta Curtii Constitutionale. Curtea Constitutionala este aceeasi.

Comentarii
  • victoras vezi ca si guvernul usl incepe sa fie detestabil tara arde si usl se piaptana dupa ce se scarmaneste cu chioru,

  • BRAVO VICTORAS TINIO ASA URMATORU E BASE DUL IN LOCUL LUI NASTASE SA VADA SI EL CUM E TARA TE VREA PDL SCOATEL INAFARA LEGII INTRA SI IN CEI CARE SAU RAZBUNAT PE NASTASE D.. INVCET SI BINE

  • Mai tonta mai,nu ti-am spus de atitea ori ca te-ai nascut prea prost pentru tara asta mai.Mai tonta,mata te-a fatat in staul la vaci mai,prost te-a fatat prost esti si acuma si prost vei muri.Mai tonta plagiator eu iti doresc sa ai ce n-ai avut in viata,kikat la nas si muci in kur.FuTuVa-Ngura de pcr-isti.Sa va iau fata in **** la toti uselistii.

  • SA VA PUNA LA ZID BESESCU,SA SCOATA ARMATA SA VA IMPUSCE CRIMINALI ORDINARI CE SUNTETI.ATI FORMAT UN POPOR DE DEBILI MINTALI ;VOI USL. BASESCU A FOST CEL MAI BUN PRESEDINTE PE CARE L-A AVUT ROMANIA DUPA *9,VOI SUNTETI HANDICAPATI SI NU INTELEGETI CE A FACUT BASESCU PENTRU NOI POPORUL. A FACUT MULT,VOI NE-ATI FURAT NEMERNICILOR

  • VICTORAS ESTI UN ***** SI UN POPONAR NENOROCIT.NU TE-AI SATURAT SA STAI CAPRA IN FATA LUI ILIESCU.CRED CA ACUM AI PROGRESAT YOU SUCK NOW!

Adauga un comentariu