National

Victor Ponta il compara pe Traian Basescu cu Hitler in ultimii ani de razboi

Publicat: 09 nov. 2013
1

Presedintele PSD, Victor Ponta, a spus, in cadrul reuniunii Consiliului National al PSD de sambata, ca presedintele Basescu se comporta cu Adolf Hitler in ultimul an al celui de-al Doilea Razboi Mondial, cand stia ca este infrant, dar a incercat sa faca cat mai mult rau cu putinta.

„In 1944, Aliatii stiau ca vor invinge, dar mai stiau ca cel impotriva carora luptau nu va accepta infrangerea si va face cat mai mult rau. De aceea, va spun ca Traian Basescu va face Romaniei cat de mult rau va putea”, a spus Ponta.

Acesta a aratat ca regimul Basescu reprezinta singurul dusman al PSD si al USL. „Avem un singur dusman: acest regim ticalos si sunt de parere, ca in 1944, ca desi multe lucruri ne despart, toate fortele binelui sa lupte pentru ca acest regim sa dispara”, sustine primul-ministru.

El a afirmat ca incheierea celui de-al doilea mandat al lui Traian Basescu va reprezenta totodata si sfarsitul perioadei de tranzitie, „dupa 10 ani de regim Basescu, cu distrugeri, abuzuri, ura si dezbinare”.

Victor Ponta s-a aratat totusi dispus sa-l invite pe presedintele Romaniei la ceremonia prilejuita de viitoarea inaugurare a gazoductului care va lega Romania de Moldova. „Am sa-mi permit luxul de a-l chema pe Traian Basescu la inaugurarea gazoductului, daca el nu a fost in stare sa-l faca. Il chem sa taie panglici, cu speranta ca va fi ultima pe care o taie ca presedinte”, a declarat Ponta.

„Aseara ne oferea sprijinul sa negociem mai bine cu FMI. Adica sa taiem pensii si salarii sau sa facem partii si telegondole intre palatul Cotroceni si Ministerul Dezvoltarii. Multumesc, nu am nevoie de o asemenea expertiza”, a apreciat liderul social-democratilor.

Potrivit acestuia, Romania ar avea nevoie de un alt tip de presedinte decat cel reprezentat de catre Traian Basescu. „Vreau sa va rog sa sprijiniti un presedinte al tuturor romanilor, care sa fie cu adevarat un mediator. Avem nevoie de un presedinte pacificator”, a mai spus Ponta.

Comentarii
  • Pana una alta, Ilici nici nu mai are curajul sa iasa din casa stiind ca CEDO a obligat Parchetul General sa rezolve REPEJOR Dosarul revolutiei.
    Pe de alta parte, sunt tare curios ce se va intampla dupa desecretizarea arhivelor ICE Dunarea si Crescent?! Pentru ca Basescu nu va lasa asa inainte de a se duce la prasit pe pamantul cumparat cu banii fii-sei. Macar sa faca curatenie, iar dosarul SRS este inceputul. Doar.

Adauga un comentariu