National

Victor Ponta: Instabilitatea politica din Bulgaria va influenta decizia de admitere a Romaniei in Schengen

Publicat: 20 feb. 2013
1
Instabilitatea politica din Bulgaria va influenta decizia din luna martie privind aderarea la Spatiul Schengen a Romaniei si Bulgariei, avertizeaza premierul Victor Ponta.
„In mod sigur, pentru Romania ceea ce este important este ca decizia din martie referitoare la intrarea in Spatiul Schengen care priveste Romania si Bulgaria va fi in mod serios influentata de situatia de instabilitate politica din Bulgaria. Nu cred ca, ma rog, pana acum nu am incercat, dar nu cred ca putem decupla Romania de Bulgaria si atunci decizia din martie, tinand cont de ce se intampla in Bulgaria, in mod sigur va fi influentata. Nimeni nu poate vorbi atat de repede de o evaluare, dar suntem legati, Romania de Bulgaria, si daca in Bulgaria este instabilitate politica, probabil ca asta ne afecteaza si pe noi „, a spus Ponta, conform mediafax.ro.
Premierul bulgar Boiko Borisov a anuntat, astazi in Parlament demisia Guvernului sau, dupa zece zile de manifestatii organizate in tara impotriva scumpirii electricitatii.
Adauga un comentariu