National

Victor Ponta, ironic la adresa liberalilor: „Combinagii de la PNL”

Publicat: 05 apr. 2016
1

Victor Ponta i-a ironizat pe liberali, numindu-i „combinagii de la PNL” deoarece nu au reusit sa il dea jos pe Calin Popescu Tariceanu din functia de presedinte al Senatului.

„Felicitari conducerilor PSD si UNPR cat si senatorilor care i-au facut inca o data de ras pe „combinagiii” de la PNL / PDL si i-au lasat in offside cu schimbarea Presedintelui Senatului!

Functia de presedinte al Senatului apartine, prin votul din 2012 al romanilor, unui reprezentant de marca al USL – iar Calin Popescu Tariceanu este un astfel de senator (in niciun caz vreunui pedelist vopsit in penelist sau unor politruci care au fost votati ca USL ca sa dea teapa si sa mearga cu Blaga si Anastase de mana)!

In momentele grele ale guvernarii noastre PSD – UNPR – ALDE au fost mereu loiali si solidari. Doar asa vor putea asigura majoritatea in structurile locale dupa iunie 2016 si la guvernare dupa Noiembrie!

Cat despre actuala conducere a PNL / PDL ramane cum am stabilit – varianta romaneasca a filmului „Gogomanul si Tantalaul„. Ne este noua rusine de lipsa lor de rusine„, scrie fostul premier pe Facebook.

Comentarii
Adauga un comentariu