National

Victor Ponta, la EuroNews: Adrian Nastase nu a fost prietenul meu

Publicat: 24 iul. 2012
1
Premierul Victor Ponta afirma ca Adrian Nastase nu a fost prietenul sau si ca trebuie sa isi ispaseasca pedeapsa.
Intr-un interviu acordat postului EuroNews, Victor Ponta tine sa se distanteze de fostul premier si lider PSD, Adrian Nastase, aflat acum la inchisoare. Intrebat de EuroNews daca incercarea de a-l demite pe Traian Basescu are ca scop gratierea „prietenului sau” Adrian Nastase, Ponta a raspuns ca fostul premier nu a fost prietenul sau.
„Domnul Nastase nu a fost prietenul meu. A fost cel mai bun premier pe care l-a avut Romania. Acum ca a fost condamnat de Curtea Suprema, isi va ispasi pedeapsa, iar presedintele interimar, Crin Anonescu, a anuntat foarte clar ca nu va gratia pe nimeni”, a spus Ponta.
Adrian Nastase a fost cel care l-a adus si promovat pe Victor Ponta in PSD. De altfel, Nastase a fost si coordonatorul tezei de doctorat a lui Ponta, teza care a facut obiectul mai multor cercetari pentru a se stabili daca este sau nu plagiat. Sprijinul fostului premier a fost esential si pentru ca Victor Ponta sa fie ales presedinte al PSD in 2010.
In iunie 2012, dupa tentativa de sinucidere a lui Adrian Nastase, Victor Ponta a tinut sa fie aproape de fostul premier, punand sub semnul intrebarii verdictul justitiei in cazul Nastase.
„Am vrut sa vad cum se simte un om aflat intr-un necaz. Nu puteam sa stau acasa fara sa vad ce face si cum se simte. O sa stau in noaptea aceasta sa astept de la cei care sunt aici sa-mi dea vestile despre ceea ce se intampla. Au situatia sub control.
sursa: ziare.com
Comentarii
  • Ei,oameni buni,inca o monstra de jegosenie umana din partea pontacului,daca mai era nevoie…ordinarul nici nu a fost macar la bombonel la spital,el intrand doar de ochii presei.Mare *******!Mare om,mare caracter!Asa ca oameni buni,puneti-va reestul de neuroni care-l mai aveti si boicotati aceasta facatura de referendum,iar daca mergeti votati NU!

  • Cozmin Gusa sustine ca Victor Ponta nu a fost promovat de Adrian Nastase, ci de Dorin Cocos, sotul fostei ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea
    Fostul social democrat sustine ca sotul Elenei Udrea a contribuit la numirea lui Victor Ponta in fruntea tinerilor social democrati.

    „Victor a fost propus presedinte al TSD de mine in conditiile in care eram un cerc de prieteni in care, pe langa mine si Victor, mai statea la masa la loc de frunte Dorin Cocos”, a precizat acesta.
    Declaratiile lui Cozmin Gusa par sa vina in sprijinul celor facute, duminica seara, de fostul consilier prezidential, Sebastian Lazaroiu, care sustine ca Victor Ponta a fost ales in functia de presedinte al PSD cu sprijinul Partidului Democrat Liberal si ca aceasta formatiune isi doreste sa ramana acolo, considerandu-l un atu. A ajuns presedinte PSD si cu sprjinul PDL. Altfel, nu putea sa-l bata pe domnul Geoana. Exista posibilitatea sa sprijini un candidat. Nu moral, pe alte cai (…) Filiale ale PDL l-au sprijinit, pe cai convenabile (…) Sa zicem ca domnul Ponta nici n-a stiut de sprijinul acesta”, a spus Lazaroiu, la Realitatea TV, adaugand ca are informatii in acest sens si de la PSD, si de la PDL.

Adauga un comentariu