Eveniment-Social

Victor Ponta loveste. Din ochiul ciclonului

Publicat: 24 apr. 2016
1
Este cu adevarat senzational. Victor Ponta tuna si fulgera. Impotriva ofiterilor acoperiti. Ascunsi in PSD. Acuzatia este extrem de grava. Si este pentru prima data cand un lider politic, de un asemenea calibru, confirma, in mod raspicat, ca in PSD exista ofiteri acoperiti. Iar Victor Ponta stie ce spune. Pentru ca el insusi a fost ofiter acoperit. Sau poate mai este. Asadar, el loveste fix din ochiul ciclonului. In ochiul ciclonului este liniste. Exista acolo un spatiu miraculos in care omul poate scapa nevatamat. Cred ca Victor Ponta s-a asezat intr-un asemenea punct, pentru a dezlantui, de acolo, iadul impotriva adversarilor sai din PSD. Eu unul am spus de mult acest lucru. Si anume ca exista ofiteri acoperiti la varful politicii, in interiorul partidelor, in Guvern, in Parlament, in presa, in sindicate. In societatea civila. Uneori, i-a scapat gura chiar pe reprezentantii serviciilor secrete. Care chiar au explicat ca acesti ofiteri acoperiti sunt necesari. Si au invocat, normal, siguranta nationala. Un termen care a capatat, treptat, in gura lor, aproape o valoare religioasa. Dar cine sunt eu? Cine sunt ceilalti jurnalisti care au scris despre asta? Niste caini care latra in pustiu. In timp ce caravana trece.
Este cu totul altceva cand Victor Ponta face aceeasi afirmatie, de asta data, cu trimitere precisa la propriul partid. Cuvintele sale au o greutate care nu trebuie deloc neglijata. De ce? Victor Ponta a condus PSD. In aceasta calitate a obtinut, cu certitudine, informatii privilegiate despre colegii sai. Fie ca s-au turnat unii pe altii. Fie ca, in incercarea de a obtine favoruri, unii reprezentanti de varf ai serviciilor secrete i-au oferit presedintelui PSD, care a fost si premier al Romaniei, dovezi despre asemenea colaborari vinovate. Sa nu uitam ca Victor Ponta a fost si candidat prezidential. Castigator al primului tur. O noua oportunitate pentru a beneficia de informatii cu caracter secret. Este limpede de ce. Daca ar fi castigat alegerile, Victor Ponta devenea stapanul inelelor. Tatucul tuturor serviciilor secrete. In aceste conditii, dat fiind ca traim in Romania, nu era cat se poate de firesc ca o serie de documente sa-i fie pasate, cu bunavointa si slugarnicie, viitorului stapan?
Si mai presus de toate, Ponta a fost, el insusi, ofiter acoperit al Serviciului de Informatii Externe. Ca si socrul sau. Nu fiindca ar fi spus-o Traian Basescu. Si fiindca asa este. Iar eu am facut aceasta dezvaluire cu mult inainte de Basescu. Deci, in calitatea pe care a avut-o sau poate inca o mai are, Victor Ponta a avut, cum este si firesc, o serie intreaga de colegi. La fel cum el nu a putut fi invizibil dupa recrutare si in perioada de instruire, nici altii nu au fost invizibili. Iar dintre acestia, unii sunt in politica. Ca si Victor Ponta. Si unii sunt chiar in PSD. Asa ca Victor Ponta stie ce spune. Dar nu spune despre cine spune. Si aceasta am sa o fac eu. De indata! Victor Ponta se refera, in primul rand, la Valeriu Zgonea. Acoperit SRI. Si care vrea sa vina la butoanele PSD. Fiind sustinut, in acest scop, chiar de principalul serviciu de informatii al tarii. Fiind chiar impins catre acest obiectiv. Si, de acolo, din ochiul ciclonului, Victor Ponta a decis sa loveasca. Exista doar o singura problema. Aceea ca asemenea vorbe, nefiind simple palavre, trebuie explicate in detaliu. Chiar de catre Ponta. Cu asemenea acuzatii, nu te joci. Nu se poate juca nimeni. Si, cu atat mai putin el. De aceea, cred ca trebuie facut un front comun. Victor Ponta trebuie fortat sa spuna ce stie. Nu doar cat vrea el sa se stie. Acum este momentul. Trebuie rupta pisica.
Adauga un comentariu