National

Victor Ponta, mesaj de ULTIM MOMENT. „Cred ca cel mai frumos cadou”

Publicat: 12 aug. 2016
1

Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj in care prezinta principalele rezultate economice ale Romaniei in semestrul 1 din 2016, potrivit INS, pe care i le atribuie fostului ministru de Finante din cabinetul sau, Eugen Teodorovici.

”Azi 12 August este ziua de nastere a lui Eugen Teodorovici – prietenul meu si fost Ministru in perioada 2013-2015 la Ministerul Fondurilor Europene si Ministerul de Finante!

Cred ca cel mai frumos cadou pentru Eugen este anuntul INS privind rezultatele economice ale Romaniei in Semestrul I din 2016!

Stiu – Propaganda oficiala si toti cei complet ignoranti sau manipulati o sa spuna ca totul se datoreaza super guvernarii „tehnocratilor”! Trebuie sa ai doar un neuron ca sa crezi ca in economie lucrurile se fac peste noapte si prin propaganda – treaba lor!

Eu stiu ca rezultatele economice de acum sunt datorate urmatorilor factori :

1. Noul Cod Fiscal – in special reducerea TVA la 20% ( respectiv 9% la alimente si turism)/ reducerea CAS cu 5 pp / impozitul pe dividende redus la 5% / scutirea de impozit a profitului reinvestit – meritul lui Eugen Teodorovici
2. Absorbtia a circa 5 miliarde euro fonduri europene in 2015 ( meritul Eugen Teodorovici, Marius Nica si Daniel Constantin)/ trecerea de la un grad de absorbtie de 7% in 2012 la peste 85% in doar 3 ani
3. Marirea pensiilor si a salariilor, in special din educatie si sanatate ( meritul Rovanei Plumb, Nicu Banicioiu si Sorin Cimpeanu)
4. Cresterea investitiilor in lucrari de dezvoltare locala la peste 2 miliarde de euro ( Meritul lui Liviu Dragnea si al lui Sevil Shaideh)

Asa ca „la multi ani Eugen”, felicitari tie si intregii echipe guvernamentale care a construit aceasta crestere economica! Frumos cadou de ziua ta acest anunt!

Pe mine personal nu ma mai intereseaza batalia cu Propaganda Tehnocratilor – ma bucur pentru Romania si sper sa nu se strice in 2016 aceasta constructie la care toti am pus umarul in 2012-2015!”
Adauga un comentariu