National

Victor Ponta: Nu-i normal ca presedintele si premierul sa castige sub un angajat dintr-o companie de stat

Publicat: 30 mart. 2015
1
Scara normala a valorilor din sistemul de salarizare bugetara trebuie rearanjata, deoarece nu este normal ca presedintele tarii, prim-ministrul, presedintii Camerelor parlamentare sa castige mai putin decat un angajat dintr-o institutie militarizata sau companie de stat, a afirmat premierul Ponta. 
„Trebuie sa rearanjam, totusi, scara normala a valorilor, trebuie sa existe in primul rand o ordine. Nu-i normal ca presedintele tarii, primul-ministru, presedintii Camerelor sa castige mai putin decat cine stie ce angajat dintr-o institutie militarizata sau dintr-o companie de stat, pentru ca nu exista nicio tara europeana unde sa se intample chestia asta. Cerem performanta de la cei care conduc institutii, dar in schimb credem ca nu trebuie nimic altceva pentru performanta„, a spus Victor Ponta, in deschiderea Biroului Permanent National al PSD.
El a adaugat ca si medicilor, profesorilor, militarilor, politistilor trebuie sa li se asigure un plan de cariera si a precizat ca noua lege a salarizarii va fi definitivata in a doua parte a acestui an.
Comentarii
  • injurati-l cit doriti, ca il injur si eu pentru ca am motive, dar nu a luat un leu din salar, a mai dat, cei drept putin, dar scimbarea lui inseaqmna din nou zile basiste pentru bugetari si nu numai. asa ca uitarea regimului basist este imposibila pentru cei care au avut de suferit pentru ca ei sa aiba de unde fura

  • cine va pus sa mariti salariile la armata,poltie ,jandarmi sri, pina la nivelul nesimtirii si acum te-ai trezit ca ar fi bine sa ai si tu macar cit un general de 40 de ani facut la apelul de seara, dar restul rominilor care produc in tara asta care produc nu fac comert nu pazesc ci produc cind aveti de gind sa-i platiti si pe ei,grupele de munca {1 SI 2} CIND O SA FIE DATE CORECT NU DUPA CUM I SE SCOALA NU STIU CUI DIN TARA ASTA ORDINARILOR????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Adauga un comentariu