National

VICTOR PONTA: Nu stiam ca Antonescu s-a intalnit cu Basescu

Publicat: 21 feb. 2014
1

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat ca nu stia ca liderul PNL, Crin Antonescu, s-a intalnit, la finele anului trecut, cu presedintele Traian Basescu si a apreciat ca este bine sa existe consultari pe teme de politica externa, dar ca era „si mai bine” daca Antonescu se consulta cu Guvernul.

„Nu, nu am fost informat ca Antonescu a discutat cu Basescu inainte de vizita la Chisinau, dar cred ca este un lucru bun, faptul ca ne consultam. Sigur, putea sa se consulte cu Guvernul, ca era si mai bine, dar fiecare se consulta cu cine crede de cuviinta”, a spus Ponta, la Chisinau, intr-o conferinta de presa sustinuta impreuna cu omologul sau moldovean, Iurie Leanca.

Citeste si: Antonescu, raspuns la afirmatia lui Ponta: O declaratie in dulcele stil Ponta

El a aratat ca, personal, nu s-a intalnit niciodata cu Basescu fara sa il informeze pe Antonescu.

El a adaugat ca l-a asigurat pe prim-ministrul Moldovei ca toti politicienii romani sprijina integrarea europeana a statului vecin, indiferent de bataliile poltiice interne, chiar daca unii sprijina „mai eficient, iar altii mai ineficient”.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, ca a avut la finele anului trecut doua intalniri cu presedintele Traian Basescu si ca temele discutate au fost de politica externa si de securitate nationala.

Citeste si: Antonescu avertizeaza PSD: Daca inlatura PNL si nu castiga Presedintia, atunci pierde si Guvernul

Comentarii
 • PENTRU MINISTRUL TRANSPORTURILOR :
  ATI INCEPUT UN PROCES DE SCHIMBARE , DE INSANATOSIRE LA CFR DAR
  V-ATI OPRIT .
  NU STIM CARE ESTE CAUZA , DAR NOI SALARIATII DE LA CFR CALATORI VOM LUPTA PANA LA CAPAT SI VOM FOLOSI TOATE „ARMELE” PERMISE DE LEGE CA SA VA DETERMINAM SA CURATATI PUTREGAIUL ADICA CONDUCEREA DE LA CFR CALATORI.
  NU POTI SA FI PLATIT DIN BANI PUBLICI CU PESTE 9000 DE EURO LUNAR + BONUSURI SI SA RAPORTEZI PIERDERI DE PESTE 400 MILIOANE DE LEI LA FINELE ANULUI 2013 , SA DEVALIZEZI SOCIETATEA INTR-UN RITM AMETITOR DE RAPID DUPA BUNUL TAU PLAC MAI MULT SA DAI DOVADA DE AROGANTA MAXIMA COMBINATA CU O FRUSTRARE NATIVA , DAUNATOARE UNUI MANAGER LA O SOCIETATE DE STAT.
  DA, DOAMNA RAMONA MANESCU , ATI GHICIT , ESTE VORBA DE MANAGERUL „SMART” DOROBANTU VALENTIN , CARE NU MAI NECESITA ABSOLUT NICIO DESCRIERE.

Adauga un comentariu