National

Victor Ponta, prezent astazi la ICCJ

Publicat: 24 iun. 2016
1
In aceasta dimineata, fostul premier Victor Ponta s-a prezentat la Inalta Curte de Casatie si Justitie(ICCJ), unde se judeca dosarul Turceni – Rovinari„, in care este acuzat de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor.
„Este o zi foarte importanta pentru Europa, asa incat sper sa nu aveti timp de mine azi”, a declarat Victor Ponta, la venirea la sediul ICCJ, intrebat de jurnalisti despre votul britanicilor la referendum. De asemenea, la ICCJ s-a prezentat si senatorul Dan Sova, trimis in judecata in acelasi dosar.
Victor Ponta a fost trimis in judecata de DNA pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata (17 infractiuni), complicitate la evaziune fiscala, in forma continuata, si spalarea banilor, fapte savarsite in calitate de avocat, reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat ”Ponta Victor-Viorel”.
In dosar mai sunt trimisi in judecata senatorul Dan Sova, avocat coordonator al Societatii Civile de Avocati ”Sova si Asociatii”, Laurentiu Ciurel, la data faptelor director general al SC Complexul Energetic Rovinari SA, Dumitru Cristea, la data faptelor director general al Complexului Energetic Turceni, si Octavian Laurentiu Graure, la data faptelor director economic al Complexului Energetic Turceni.
Comentarii
  • Pentru ca se fac dosare politice de compromitere votam orce contra justitiei si DNA.
    Orcine va ajunge la putere institutiile ,de acu astfel formate si ghidate, va continia aceasta sarabanda a acestor dosare.
    Daca V. Ponta a contractat prestare de servicii,l-ea efectuat ,facturat,incasat si fiscalizat care-i problema?. Cum demonstrati ca nu le-a efectuat ?. Ce probe ,in acevaratul sens al cuvintului ,ati adus ca argumente?. RUSINE, MARE RUSINE

Adauga un comentariu