National

Victor Ponta: „Prima data dupa 1989 cand Romania…”

Publicat: 26 nov. 2015
1

Fostul premier Victor Ponta atrage atentia asupra unei informatii cheie: se intampla in Romania prima data din 1989. „O informatie care merita remarcata – prima data dupa 1989 cand Romania are excedent bugetar. Iata o noua dovada ca exista fonduri, prin buna gospodarire, pentru deciziile luate pe parcursul acestui an!”, a scris Victor Ponta.

Vezi si Retragerea SRI din campul tactic

Fostul premier a facut referire la stirea potrivit careia executia bugetului general consolidat la finele primelor zece luni ale anului 2015 s-a incheiat cu un excedent de 9,04 miliarde de lei, respectiv 1,28% din PIB, fata de excedentul de 1,9 miliarde de lei, respectiv 0,29% din PIB, inregistrat in perioada similara din 2014, conform datelor publicate miercuri de Ministerul Finantelor Publice.

Comentarii
  • Ok, si la asa excedent bugetar de ce a fost nevoie sa-mprumuti in fiece luna cate circa un miliard de lei de la bancile din Romania??? De ce in perioada in care ai fost la guvern a crescut datoria publica??? Ti se pare cumva ca 9 miliarde euro sunt asa, ceva maruntis neglijabil??? Despre datoria Rompetrol de ce nu spui nimic, dar despre Marile Proiecte micsorate la nivel de desene colorate ???

Adauga un comentariu