National

Victor Ponta, SCENARIUL NEGRU pentru PSD: „Asta e cel mai mare PERICOL”

Publicat: 28 iul. 2016
1

Victor Ponta anunta cel mai negru scenariu pentru PSD! Nu acela al izolarii sau al trecerii in opozitie, ci al guvernarii alaturi de PNL. Desi nu a spus-o concret, asta a lasat sa se inteleaga prin analogia cu perioada in care partidul a mai fost la guvernare cand Calin Popescu Tariceanu a fost premier in mandatul lui Traian Basescu.

”PSD nu trebuie sa fie izolat. Nu putem lua doar noi 50%. Nu s-a intamplat si nici nu cred ca se va intampla nici in toamna. Exista varianta ca PSD sa fie cel mai mare partid si sa fie in opozitie. Pericolul izolarii PSD a fost si va ramane intotdeauna.

Exista un pericol si mai mare pe care l-am trait pe pielea mea. A fost o decizie luata de PSD, in decembrie 2008, cu Mircea Geoana la conducere, cand am intrat la guvernare ca partid de mana a doua, cu premier de la alt partid. Nu a fost vina lui Geoana, ci a CEX. Dupa 9 luni, ne-au dat afara de la guvernare si am pierdut si alegerile prezidentiale si nici nu am putut aplica vreun proiect. S-a rupt partidul, s-a facut UNPR, am scazut in sondaje, a fost cea mai rea perioada.

Din ce am vazut eu, cred ca vom face alianta cu ALDE. Nu fac parte din conducerea PSD si nu stiu strategia.”, a spus Victor Ponta.

Adauga un comentariu