National

Victor Ponta trage un semnal de alarma: Noul Guvern ar putea distruge toate realizarile noastre

Publicat: 16 nov. 2015
1

Fostul premier Victor Ponta il avertizeaza pe Dacian Ciolos ca ar putea distruge tot ce a construit guvernul sau. PSD-istul spune ca noul Guvern trebuie sa inteleaga ca  „ideea de a avea in 2016 un deficit conform MTO de 1 – 1,5% va distruge toate realizarile noastre economice si potentialul de crestere in viitor!”.

„Cu un buget care sa aiba ca singura constrangere tinta maxima de deficit bugetar 3% din PIB (asa cum a fost deja construit de Eugen Teodorovici) avem asigurata cresterea economica de aproape 4% si pastrarea atat a facilitatilor fiscale cat si a cresterilor justificate de salarizare la Sanatate si Educatie!”, scrie Ponta pe Facebook.

Citeste si Victor Ponta, reactie despre Guvernul Ciolos: „Este Guvernul lui Iohannis”

Totodata premier mai sustine, intr-un mesaj din seria „It’s the Economy„, ca declaratiile facute de unii la venirea delegatiei FMI in Romania trebuiesc uitate.

„Declaratiile politicianiste facute cu ocazia vizitei Delegatiei FMI trebuie uitate de cei care le-au facut atunci doar pentru a ataca Guvernul condus de mine! Acum e momentul ratiunii, pentru ca in final >”, conchide Ponta. 

Citeste si Liviu Dragnea a facut bilanul guvernarii Ponta. Fostul premier nu a fost invitat

Comentarii
  • CARE REZULTATE ?IN AFARA DE NISTE AUTOSTRAZI CU GROPI CE SA MAI REALIZAT? ROMANIA S-A RIDICAT PE TIMPUL LUI CEAUSESCU DE CATRE POPULATIE SI ATI DISTRUS-O CU HOTII LA DRUMUL MARE ;ASA SE FAC PRIVATIZARILE …UNDE SUNT BANII DIN PRICATIZARI? SI IN TOATE SECTORELE DE STAT S-AU FURAT BANI CU SACII, LUATI DE LA POPULATIE TAXE SI IMPOZITE SI IMPARTEATI LA MINISTRI DE RESORT CA SA AIBA CE IMPARTI CU DIRECTORII INSTITUTIILOR STATULUI …SI MAI AVETI CURAJ SA SI SA MAI VB? …CREDETI CA LUMEA E ATAT DE PROASTA CA POPORUL ROMAN NU ARE HABAR CE FACETI VOI ….VA INSELATI ……..IN SEARA CATASTROFEI DE LA COLECTIV NU ATI AVUT CURAJUL SA DATI PIEPT CU MULTIMEA PT CA O MIERLETI RAU DE TOT

Adauga un comentariu