Stiri si curiozitati

Victor Slav a fost anuntat ca a fost concediat chiar de 1 aprilie: „Cand am ajuns la serviciu, m-au informat ca nu voi mai lucra acolo”

Publicat: 01 apr. 2019
3

Victor Slav a primit o veste proasta, a fost anuntat ca a fost concediat chiar de 1 aprilie. Prezentatorul a povestit cum s-a intamplat totul si nu i-a picat deloc bine cand a auzit ca s-a incheiat colaborarea lui cu televiziunea respectiva.

Toata echipa de productie de la Meteo o complotat impotriva lui Victor Slav, cand lucra la PRO TV, lasandu-l sa fiarba in suc propriu ore bune. „In ziua aceea, cand am ajuns la serviciu, colegii mei, in frunte cu seful nostru, m-au informat ca nu voi mai lucra acolo, incepand cu urmatoarea zi. Bine nu mi-a picat, ba mai mult, am si filmat urmatoarea editie Meteo, ca nu prezentam live. La sfarsitul zilei, mi s-a spus ca a fost doar o pacaleala si nu vreti sa stiti ce piatra mi s-a luat de pe suflet”, a marturisit Victor Slav.

Victor Slav revine la TV

Prima editie a acestui sezon a avut o medie de 844.000 de telespectatori la nivel national, 449.000 in mediul urban, iar pe segmentul comercial a numarat in medie 207.000 de urmaritori. Fostul sot al Biancai Dragusanu va aparea pe micile ecrane, tot in calitate de prezentator, incepand cu data de 9 aprilie, in serile de marti, de la orele 23:00.

Surpriza este ca emisiunea ”Vulturii de noapte” va fi reintrodusa in grila de programe, in aceeasi formula, cu Victor Slav, Catalin Cazacu si Giani Kirita.

Kanal D renunta la Exatlon in serile de luni si marti, inlocuind emisiunea cu serialul turcesc „Povestea noastra” si muta emisiunea FanArena, prezentata de Lili Sandu.

Adauga un comentariu