Magazin

Victor Slav A SUPARAT-O PE BIANCA?

Publicat: 28 iun. 2013
1

Bianca Dragusanu si Victor Slav pareau mai indragostiti ca niciodata pana de curand, cand au trecut printr-un moment destul de tensionat, in public.

Desi se pregatesc de nunta, Bianca Dragusanu si Victor Slav nu trec printr-o perioada prea buna. Si asta mai ales in urma scandalului iscat de problemele din trecut ale roscatei, readuse pe tapet de un fost iubit, dar si dupa declaratiile lui Adrian Cristea, care recunostea ca inca o iubeste pe aceasta, scrie libertatea.ro.

Aparitiile in emisiuni TV si mediatizarea au enervat-o destul de rau pe roscata care pare sa fie, mai nou, afectata de orice. Fotoreporterii Libertatii i-au surprins pe Bianca si pe Slav la un eveniment care a avut loc intr-un club din Bucuresti. Imbracati elegant, cei doi au fost in centrul atentiei, insa un moment tensionat a stricat atmosfera. Si asta dupa ce roscata a vazut ceva deranjant in telefonul iubitului ei. Un mesaj sau un apel ar fi sursa supararii Biancai. Desi viitorul ei sot o tinea de mana pentru a o calma, roscata s-a schimbat la fata, iar privirea ei trada dezamagire si suparare. Asta in timp ce Slav incerca sa ii aduca argumente care sa o calmeze.

Se pare insa ca motivul supararii Biancai este unul care nu tine de relatia cu Slav, pentru ca „porumbeii” au plecat impreuna de la eveniment, fara sa dea impresia ca s-ar fi certat.

Adauga un comentariu