Stiri si curiozitati

Victor Slav, despre Andreea Mantea: „Ne potrivim, e chimie intre noi”. Prezentatorul a explicat totul in direct

Publicat: 27 iul. 2018
3

Victor Slav a prezentat garderoba emisiunii WOWbiz. Prezentatorul a marturisit ca el si Andreea Mantea se potrivesc perfect la vestimentatie, chiar daca nu vorbesc niciodata cum se vor imbraca in emisiune.

 "Noi de obicei avem costume. De obicei nu ne intrebam unul pe altul, dar ne potrivim. Avem un simt, o chimie si eu cand simt sa ma imbrac in negru ea se imbraca in rosu. Cand simt sa ma imbrac in rosu, ea se imbraca nu in alb. Nu imi place rosu-alb", a spus Victor Slav inainte de a incepe ultima emisiune WOWbiz din sezonul acesta.

"Am un nod in gat", a spus cu lacrimi in ochi Andreea Mantea imediat dupa ce a intrat in platou.

"Ar fi fost bine sa ne pacaleasca intr-un fel si in altul… Singurul lucru care ma imbarbateaza de fapt si de drept este ca stiu ca incepe vacanta. O sa petrec mai mult timp cu David, in ultima perioada el s-a obisnuit sa vina pe aici, sa stea destul de mult si ma face sa fiu fericita, sa nu fiu trista ca ma despart de telespectatori, fiindca trebuie sa ne luam si noi vacanta. Ce-i prea mult strica. Ei deja si-au luat vacanta daca ma intrebi pe mine pentru ca am vazut ca foarte multa lume pleaca la mare, la munte. Eu nu stiu cum e cu asta.

Plec direct in Turcia, acum, la 06:00 dimineata. Nu mi-am facut bagajul, dar plec. De azi dimineata am alergat ca o furnicuta, agitatie maxima. M-am pregatit pentru plecare, pentru ca eu sunt mai emotionala si sa nu ma apuce (…) A fost cel mai bun sezon WOWbiz din toate timpurile. A fost un sezon foarte plin si frumos. Si curat, a avut de toate", a spus Andreea Mantea cu cateva minute inainte de a intra in platou pentru ultima emisiune WOWbiz din acest sezon.

Adauga un comentariu