Cancan ultimă oră

Victoraș Micula a fost lăsat în libertate de judecători

Publicat: 26 ian. 2021
Victoraș Micula

Victor Micula, fiul Viorel Micula, unul dintre proprietarii imperiului economic în domeniul băuturilor răcoritoare şi turismului, a fost lăsat în libertate de judecătorii bihoreni. Acesta este trimis în judecată pentru că a accesat ilegal baze de date ale Ministerului de Interne.

Tribunalul Bihor a dispus marţi respingerea propunerii de arestare preventivă a lui Victor Micula, decizia nefiind definitivă.

„S-a dispus respingerea propunerii de arestare preventivă. Soluţia nu este definitivă, este atacabilă cu contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare”, a declarat judecătoarea Veronica Ioniţă, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Bihor.

Victor Micula a fost pus sub urmărire penală de către Parchetul Bihor, alături de patru polițiști din Oradea. În noiembrie 2018 el a participat în mod ilegal la o acţiune a poliţiei, având uniformă MAI şi cagulă pe faţă.

Victor Micula avea acces la bazele de date MAI

Parchetul Tribunalului Bihor a început urmărirea penală împotriva lui Victor Micula și pentru acces ilegal la un sistem informatic, instigare la divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice și uzurpare de calități oficiale.

Odată cu el, au fost puşi sub acuzare şi patru agenți de poliție.

Victoraș Micula nu renunță la extravaganțe

Victoraș Nicula nu ezită să iasă în evidență cu extravaganțele sale. De curând acesta s-a filmat în timp ce își spăla jantele autoturismului său de lux, un Lamborghini Urus, cu șampanie Moet și Louis Roederer Cristal. Acesta a făcut publice imaginile pe o rețea de socializare. Nu este prima dată când milionarul șochează. De nenumărate ori acesta s-a deplasat la liceu cu elicopterul s-au și-a arătat opulența prin sesiunile de cumpărături de zeci de mii de euro.

Vlăduța Lupău, căutată în bazele de date de către Victoraș Micula

Se pare că în aria de interes a lui Victoraș Micula s-ar fi aflat și Vlăduța Lupău. Excentricul tânăr ar fi încercat să găsească date despre aceasta dar și despre membrii familiei ei în bazele de date ale MAI.

”În seara zilei 21 aprilie 2018 (…), suspectul Victor Micula a intrat în aceeași încăpere unde își desfășura activitatea suspecta Ile Camelia, și anume în Poliția Municipiului Bihor Biroul Supravegheri Video, unde, în prezența unei persoane aflate în cercul său relațional, cu folosirea userului și parolei numitei Ile Camelia, care și-a dat acordul prealabil în acest sens, a accesta nelegal, în interes personal, cu depășirea limitelor autorizării permise agentului de poliție Ile Camelia, mai multe baze de date gestionate de Ministerul Afacerilor Interne, și anume Evidența Auto, Evidență Persoane, respectiv Evidență Pașapoarte, în scopul de afla date confidențiale în legătură cu o persoană de sex feminin (interpretă de muzică populară), respectiv cu privire la membrii familiei acesteia, fapt care a produs indignarea unor lucrători de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor – Serviciul Acțiuni Speciale, care se aflau la acea oră în sediul Poliției Mun. Oradea”, se arată în răspunsul Parchetului Bihor.

Comentarii
Adauga un comentariu