Sport

Victoria Saravia l-a facut pe Forlan sa uite de fotbal (Foto INCENDIARE)

Publicat: 02 mart. 2012

Trecerea de la Atletico la Inter nu a fost, macar deocamdata, una dintre cele mai reusite alegeri facute de Diego Forlan. Echipa condusa de Claudio Ranieri merge slab în Serie A, o situatie de care se face vinovat si atacantul uruguayan. Fiindca, adus sa fortifice atacul, el nu a înscris decît un singur gol, tocmai în septembrie, la un 3-4 la Palermo.

Asteptat la Bucuresti pentru ”amicalul” de miercuri contra României, cel mai bun jucator de la CM 2010 este banuit ca s-a cam culcat pe o ureche de cînd a cunoscut-o pe actuala lui iubita, Victoria Saravia. Cei doi s-au cunoscut în iulie trecut, la Copa America (cîstigata chiar de Uruguay), la scurt timp dupa ce Diego s-a separat inopinat de Zaira Nara, iar de atunci lui nu prea i-ar mai arde de fotbal.

Poate fi o coincidenta. Cert este ca Forlan (32 de ani) a recunoscut recent îi vine foarte greu în perioadele în care Victoria (25 de ani) este departe de el. Ea prefera sa traiasca acasa, în Uruguay, unde, dezinhibata, a fost surprinsa de cîteva ori topless în celebra statiune din Punta del Este.

Click aici pentru a vedea pe sport.bzi.ro, o galerie foto incendiara cu Victoria Saravia.

Adauga un comentariu