Sport

Victorie IMPRESIONANTA pentru echipa de rugby Politehnica Iasi

Publicat: 07 aug. 2016
1

CS Politehnica Iasi, echipa nou promovata in SuperLiga CEC Bank la rugby, si-a demonstrat capabilitatile de pe teren in meciul de sambata jucat cu CSM Olimpia Bucuresti, obtinand incredibilul scor de 39 – 19 (20 – 0), intr-un meci important pentru etapa a doua a primului esalon valoric. Poli Iasi a reusit 5 eseuri, prin Cosmin Ratiu, Atelea Moa (2), Daniel Plai si Niko Moa, patru fiind transformate de Daniel Plai, si fructificarea a doua lovituri de penalitate, in timp ce bucurestenii au pus punctele pe tabela de marcaj in a doua parte a mitanului secund, prin trei eseuri, dintre care doua transformate. Ultimul meci al etapei a doua a SuperLigii CEC Bank la rugby, editia 2016-2017, va avea loc duminica, de la ora 17:00, cand, pe stadionul din complexul sportiv „Stefan cel Mare” va avea loc eternul derby al Capitalei dintre Dinamo si Steaua.

Vezi si Iasul reintra in elita rugby-ului romanesc. Echipa a fost prezentata oficial la Primarie – GALERIE FOTO

Comentarii
  • Sa ii spuna domnului primar si cum s-au bătut ca prostii intre ei după ce s-au îmbătat si au făcut scandal la căminul T25 chiar in ziua victoriei. A venit duba politiei sa ii ia de sălbatici ce sunt. Niste gorile ordinare care au stricat tot in cămin. Sa ii trimită înapoi in jungla!!!

    • Cred ca exagerezi rau de tot sau esti platita sau pusa de cineva sa exagerezi! Nu a devastat nimeni nimic! Hai sa nu mai mancam cu lingurita Lena! Si apropo duba nu a luat pe nimeni nicaieri!

      • Nu am folosit termenul devastat. Nu te-ai trezit din beție? Toată lumea va știe de scandalagii, iar de stricat, ați stricat de-a lungul timpului prin camin. Degeaba aveti performanțe sportive daca nu sunteți oameni de calitate si nu știți sa va purtați decent in societate.

        • Tanti, tu ori ai avut vreo „relatie” nereusita cu vreun rugbyst „de-a lungul timpului” ori esti total impotriva rugby’ului. Este o echipa noua incepand de anul asta… Asta in caz ca nu esti informata. Asa ca daca esti prost informata nu mai face atata tam-tam pe internet. Cu totii sunteti smecheri in spatele unui calculator sau al unui telefon, dati dovada de frustrari majore! Oricum, iti urez o zi si o saptamana placuta, lipsita de frustrari si suparari! Viata e frumoasa traieste’o cu zambetul pe buze, gaseste’ti un barbat si uita trecutul draga mea!

Adauga un comentariu