Sport

VIDEO! ADIO COMBINATII in service! BMW te lasa sa supraveghezi mecanicul

Publicat: 19 feb. 2019

BMW Group Romania a lansat un nou serviciu digital menit sa îmbunatateasca experienta oferita clientului în service. Mai precis, devizul de service este prezentat acum clar pe un suport digital si cu explicatii video iar acesta poate fi accesat oricând, printr-un link, într-un format responsive, atât de pe telefonul mobil, cât si de pe calculator.

La prezentarea clientului în service, asistentul de service explica clientului optiunea de deviz digital de service Smart Video Communication SVC. La inspectia masinii, tehnicianul de service realizeaza un video explicativ, prezentând defectiunile si problemele identificate. Clientul primeste informatia sub forma unui link care deschide un formular web într-un format responsive, adaptat pentru a putea fi citit atât pe calculator, cât si pe telefonul mobil.

Fiecare operatiune de service este explicata în prezentarea video, iar clientul are posibilitatea, printr-un simplu click, sa selecteze doar operatiunile pe care le considera necesare. Pe baza selectiei, clientul primeste imediat costul total al interventiilor, iar atelierul este notificat automat cu privire la operatiunile aprobate de client.

Devizul digital de service Smart Video Communication este disponibil pentru moment la o serie de dealeri selectati si este de asteptat sa fie extins la nivelul întregii retele în curând.
Pe lânga acest nou serviciu, clientii au posibilitatea sa solicite, printr-un formular on-line de pe pagina www.bmw.ro, informatii despre actiunile tehnice si de rechemare în service la care este supus automobilul detinut.

Un alt serviciu nou lansat este posibilitatea de a solicita o programare în service prin formularul de pe pagina fiecarui service autorizat în parte. Proiectul-pilot a demarat cu Service Filaret.

Toate modelele BMW si MINI livrate în România dispun de sistemele Condition Based Services si Teleservices. Acestea monitorizeaza modul în care automobilul este utilizat si monitorizeaza când trebuie realizate operatiunile de revizie în service. Folosind un SIM integrat în automobil, sistemul notifica automat service-ul selectat de utilizator cu privire la operatiunile care trebuie sa fie realizate. Ulterior, clientul este contactat de service pentru programare.

Vezi video pe Sport.bzi.roloading...

Adauga un comentariu