Sport

VIDEO! CEA MAI SCUMPA MASINA DIN LUME a facut accident. A ajuns un morman de fiare

Publicat: 20 iul. 2016
1

Cea mai scumpa masina de serie care ajunge victima pe circuitul de la Nurburgring este Koenigsegg One:1. Supercarul de 1341 de cai putere este foarte rar si costa 2.8 milioane de euro.

Din când în când, Iadul Verde mai face câte o victima, confirmând faptul ca este unul dintre cele mai periculoase circuite din lume. De aceasta data, asfaltul de la Nurbugring a reusit sa îngenuncheze una dintre cele mai scumpe masini de serie: Koenigsegg One:1.
Asta înseamna ca supercarul extrem de rar ar putea fi si cea mai scumpa masina de serie care a facut accident pe circuitul german. Exceptând, bineînteles, masinile de competitie.

Supercarul de 1341 de cai putere pare sa fie irecuperabil, ceea ce înseamna o paguba considerabila, daca ne gândim ca masina a costat aproximativ 2.8 milioane de euro. Este si o pierdere pentru lumea auto, întrucât doar sapte exemplare Koenigsegg One:1 au fost produse de compania scandinava. Toate cele sapte unitati, dintre care una este un prototip, au fost cumparate de pasionati.

Din primele informatii, se pare ca exemplarul One:1 care a fost distrus pe Nurburgring încerca stabilirea unui record de viteza pentru marca suedeza. Proprietarul, care este, probabil, foarte furios, a primit promisiunea ca supercarul sau va fi reconstruit.

Accidentul s-a produs în zona Adenauer Frost a circuitului german, din cauza abordarii unui viraj cu prea multa viteza. Pilotul a fortat frânarea si a pierdut controlul supercarului, care s-a lovit de o bariera de protectie. Din fericire, acesta a scapat nevatamat.Recordul de viteza va fi încercat din nou, de aceasta data cu un Koenigsegg Agera RS produs în ceva mai multe exemplare, adica 25…

Click pe Sport.bzi.ro pentru video!

Adauga un comentariu