National

VIDEO: DOVADA BLATULUI facut de PNL cu primarii penali

Publicat: 06 mai 2016
1

PNL tine mortis sa nu-i dea dreptate lui Klaus Iohannis, cel care avertiza ca exista un partid in Romania care a luat reforma interna in serios. Liberalii au pus la cale un blat in Brasov la alegerile locale din 2016.

George Scripcaru nu a trecut criteriile de integritate din PNL, fiind trimis in judecata de procurorii DNA care l-au acuzat de luare de mita, abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, in forma continuata, si instigare la tentativa la abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

Astfel, George Scripcaru a decis sa candideze independent la Primaria Brasov, iar din partea PNL este ”sustinut” fostul viceprimar al Brasovului, Adrian Gabor.

In acte, Scripcaru este candidat independent, dar de facto este candidatul PNL. La o chermeza a liberalilor, care s-a tinut la restaurantul ”Sergiana” din Centrul Civic al Brasovului, George Scripcaru a fost vedeta evenimentului.

Curios fapt este ca la eveniment a participat si candidatul PNL la Primaria Brasovului, Adrian Gabor, cel care nu pare a avea nicio problema ca fostul sau sef isi face campanie electorala in randurile membrilor de partid, adica cei care ar trebui sa ii faca tocmai lui campanie.
Adauga un comentariu