Terapii alternative

VIDEO: Eficienta si gratuita: Scapi de grasimea din talie cu ajutorul unui prosop

Publicat: 10 sept. 2015

Viata moderna nu ne lasa timp pentru a manca regulat si sanatos, pentru un program de exercitii fizice, asa ca, in timp, multi ne trezim cu cateva kilograme in plus. In lipsa de timp si energie, apelam la pastile magice sau potiuni care promit ca ard grasimea fara sa facem efort, dar ce-ar fi sa renuntam la toate acestea si sa incercati un truc japonez?

Doctorul japonez Fukutsudzi pare a fi gasit metoda perfecta de a slabi, aparent fara sa faci nimic. Metoda cu care ajuta oamenii de peste un deceniu, nu impune nicio dieta, nici exercitii istovitoare si nici nu trebuie sa cheltuiesti bani. Iti trebuie doar un prosop, o sfoara sau o esarfa, o suprafata tare si 5 minute libere, zilnic.

Specialistul nipon a ajuns la concluzia ca talia mare este rezultatul unei pozitionari incorecte a oaselor bazinului. Dupa o serie de experimente, el a prezentat cateva exercitii care te pot ajuta sa pierzi in greutate.

Cea mai eficienta metoda de slabit la indemana oricui. Giulia Anghelescu a slabit 18 kilograme rapid

In ce consta metoda japoneza de slabire cu prosopul

1. Rulati un prosop, dandu-i forma unui cilindru in urmatorii parametri – 40 cm lungime si 7-10 cm grosime.
2. Legati prosopul cu o sfoara/ esarfa subtire pentru a nu se desface.
3. Intindeti-va pe o suprafata tare, salteaua nu este potrivita pentru aceste exercitii, iar prosopul il plasezi sub spate, in zona taliei. Atentie! prosopul trebuie pus in zona ombilicului. Puneti degetul pe buric si trageti imaginar o linie in jos, spre spate.

4. Relazati-va si apoi departati picioarele, astfel incat sa fie la nivelul umerilor – distanta intre calcaie ar trebui sa fie intre 20-25 cm) si incercati sa uniti degetele mari de la picioare (puteti lega degetele cu un elastic).
5. Intindeti mainile spre cap, puneti palmele jos si incercati sa lipiti degetele mici ale mainii. Drept vorbind, pozitia respectiva nu este chiar comoda.
6. Ramaneti in aceasta pozitie 5 minute. Daca nu rezistati, reduceti timpul la 2 minute si zilnic mariti durata, ca in final sa ajungeti la 5 minute.

S-a descoperit cea mai eficienta metoda de slabit

Nota: Aceasta metoda nu presupune o pierdere rapida de kilograme timp de o saptamana. Rezultatul este individual. Nimeni nu stie exact cati centimentri o sa pierdeti in talie. Nu va ramane decat sa exersati si sa verificati eficacitatea metodei nipone.
Daca nu ti-e foarte clara metoda, urmareste video-ul de mai jos!loading...

Adauga un comentariu