Sport

VIDEO EMOTIONANT! Coregrafie superba a fanilos inainte de ultimul meci al lui Gerrard pe Anfield

Publicat: 17 mai 2015
1

Ultimul meci al lui Steven Gerrard la Liverpool pe Anfield a fost un esec: 3-1 cu Crystal Palace. Dar parca jocul n-a mai contat: fanii au facut o coregrafie impresionanta, jucatorul a avut o pereche de ghete speciale, iar Sky Sports a transmis meciul cu un player-cam blocat pe Gerrard. Fanii lui Liverpool stiau ca acest moment va veni. Dar au încercat sa nu se gândeasca la el. Sa prelungeasca pe cât pot de mult agonia. Dar Steven Gerrard nu a mai fost jucatorul de la mijlocul deceniului trecut în ultimele sezoane. Vârsta nu l-a iertat si, desi a avut evolutii decente, a fost unul dintre principalii vinovati pentru pierderea titlului din sezonul precedent. Iar când Liverpool nu l-a cautat pentru prelungirea contractului într-un moment în care StevieG ar fi dorit sa semneze, superstarul cormoranilor a stiut ca totul s-a terminat.

10 trofee a câstigat Gerrard la Liverpool (3 Cupe ale Ligii Angliei, 2 Cupe ale Angliei, 2 Supercupe ale Europei, Liga Campionilor, Supercupa Angliei si Cupa UEFA)
Cronologic, Gerrard a anuntat ca nu prelungeste contractul cu Liverpool, echipa la care a jucat înca din 1998, dupa care a recunoscut ca va juca din vara la Los Angeles Galaxy, echipa din Major Soccer League. Iar din ianuarie, atunci când a devenit oficial ca Gerrard va pleca, pâna la mijlocul lui mai, timpul a trecut incredibil de repede.

Click aici pentru a vedea pe sport.bzi.ro

Adauga un comentariu