Sport

VIDEO EMOTIONANT Javier Zanetti si-a luat ramas bun de la fanii lui Inter!

Publicat: 11 mai 2014
1

Legendarul capitan al Inter Milano, Javier Zanetti, a fost aclamat pe stadionul Giuseppe Meazza, unde a jucat pentru ultima oara. „Capitanul Duracell”, în vîrsta de 40 de ani, a decis sa se retraga din activitate la sfîrsitul acestui sezon. Zanetti a intrat pe teren în minutul 52, în meciul cu Lazio, în locul lui Jonathan si a fost ovationat de un întreg stadion si aclamat mai multe minute. Fiecare atingere a sa de balon a declansat aplauzele fanilor. Înainte de meci, toti jucatorii Interului s-au încalzit cu tricouri cu numarul 4, numarul lui Zanetti. Dupa 19 sezoane la Inter, argentinianul si-a luat adio de la fani. El a jucat 857 de meciuri pentru Inter si a obtinut 16 trofee. Ramîne capitanul care a ridicat trofeul Ligii Campionilor, cîstigat de Inter la Madrid, scor 2-0, cu Bayern, în 2010.

Zanetti a venit la Inter în 1995, la vîrsta de 21 de ani, dupa ce a jucat doar la Talleres (D2) si Banfield, în Argentina. Javier Zanetti a fost purtator al banderolei de capitan din 1999, dupa retragerea lui Giuseppe Bergomi, scrie gsp.ro.

„Pupi” detine si recordul de selectii (145) în echipa Argentinei (5 goluri).

Un alt argentinian, Diego Milito, a jucat aseara ultimul meci pe Giuseppe Meazza, el intrînd în ultima jumatate de ora, în locul lui Rodrigo Palacio.

Click aici pentru a vedea pe sport.bzi.ro

Adauga un comentariu