Celebritati

VIDEO / Florin Salam si Roxana Dobre, petrecere de pomina in Capitala! Manelistul a facut un anunt important legat de sarcia iubitei sale

Publicat: 30 ian. 2018

Lucrurile par sa fie din ce in ce mai roz in viata lui Florin Salam si a Roxanei Dobre. Cei doi au trecut cu bine peste toate problemele pe care le-au avut in ultima vreme, iar relatia lor este din ce  in ce mai infloritoare. Drept dovada stau imaginile surprinse  la petrecerea de pomina data de manelist intr-un local cunoscut din Capitala.

Zilele trecute, Florin Salam a organizat un chef de zile mari intr-un renumit restaurant din Bucuresti. Chiar daca artistul nu mai canta din cauza problemelor de sanatate, el stie cum sa se distreze.  Asa ca, dupa ce s-a asigurat ca pe masa sunt cele mai bune bucate si cele mai rafinate bauturi, manelistul a dat drumul distractiei. Cu un teanc de bani in mana, Florin Salam a facut un adevarat spectacol, alaturi de lautarii din localul respectiv.  
Dupa ce a facut mai multe dedicatii apropiatilor, Florin Salam a tinut mortis sa faca un anunt important legat de sarcina iubitei sale. „Mai e putin si o sa am cinci copii. Roxana e inima mea”, a fost mesajul transmis de Florin Salam lautarului care i-a cantat o noapte intreaga. 

Chiar daca a petrecut pe cinste, celebrul manelist nu si-a neglijat iubita. Nedespartit de focoasa lui iubita, cantaretul a fost in permanta preocupat ca acesteia sa nu-i lipseasca nimic. Imbracat lejer si cu zambetul la purtator, Florin Salam a etalat o forma de zile mari. Pe semne ca iesirea in oras i-a priit din plin atat lui, cat si Roxanei Dobre, cea care urmeaza sa devina mama pentru a treia oara.  

La inceputul lunii ianuarie, Florin Salam a vorbit deschis despre copilul pe care il asteapta, intr-un interviu exclusiv acordat pentru Spynews.ro, cel mai tare site monden din Romania. ”Asteptam o bucurie”, a spus manelistul, convins de faptul ca ”A stranutat cineva”, adica, conform superstitiei populare, nu minte. ”Noi mai vrem un baiat, neaparat. Mai vrem un baiat, sa aiba si baiatul meu un fratior, sa-l apere, sa fie langa el, sa aiba ajutor. Speram sa ne dea Dumnezeu si un baiat”, a mai declarat Florin Salam. 

Florin Salam si Roxana Dobre s-au cunoscut in vara anului 2014, intr-un club din Bucuresti, iar dragostea dintre cei doi a fost una la prima vedere. Relatia lor a devenit stabila, dupa ce cantaretul de manele s-a ocupat de funeraliile tatalui Roxanei. Roxana Dobre i-a daruit lui Salam doua fetite, pe Jacqueline Maria si pe Rania. 

sursa

video

Adauga un comentariu