Local

VIDEO – Hitul anului 2020 vine de la Iași! Văduva veselă a inspirat artiștii vocali! „Vodka e ca apa, romul colorat, cel mai bun e spirtul, dacă e diluat”

Publicat: 09 mai 2020

Vodka e ca apa, romul colorat, cel mai bun e spirtul, dacă e diluat. Acesta este mesajul unei piese abia „preparate” la Iași. Totul a început după ce o ieșeancă a devenit cunoscută în întreaga țară după moartea soțului ei. Ea a recunoscut că a băut în nenumărate rânduri spirt și că a scăpat ca prin minune cu viață

„Vodka e ca apa, romul colorat, spirtul este bun, dacă e diluat”. Aceste cuvinte îi aparțin Agafiei, o femeie în vârstă de 52 de ani din satul Brătești, comuna Stolniceni-Prăjescu. În urmă cu câteva săptămâni, la Iași au început să apară morți subite. Doisprezece oameni au murit după ce au consumat alcool sanitar contrafăcut, Sante Med.

După ce Agafia a discutat cu reporterii BZI și a vorbit cât se poate de deschis și de sincer despre tot ce li s-a întâmplat ei și soțului ei de-a lungul timpului, videoclipul cu ea a făcut înconjurul țării. Peste un milion de oameni au privit imaginile cu femeia, iar asta i-a inspirat pe artiști. Așa se face că începând de astăzi, pe Youtube și Facebook va exista o melodie compusă de un artist din Iași. Mai precis, este vorba despre o parodie care arată cât se poate de clar realitatea. Deși ceea ce s-a întâmplat la Iași este cu adevărat o tragedie, puțină culoare în viața cotidiană nu strică.

„A murit ca un cărăbuș de mai”

Vă reamintim că zilele trecute, cotidianul BUNå ZIUA IAȘI a publicat un interviu cu soția unui ieșean care a murit după ce a consumat alcool sanitar contrafăcut. „A murit ca un cărăbuș de mai”. Așa începe Agafia o nouă discuție cu reporterii BZI. Ieri, Agafia era acasă, alături de o rudă. Nu a stat prea mult pe gânduri când a văzut reporterii la poartă și i-a poftit în curte. Parcă mai aștepta să povestească unele lucruri despre moartea subită a soțului său. Era mândră că toți vecinii au văzut-o la televizor și pe internet și a râs ștrengărește când a început din nou să povestească. „A murit ca un cărăbuș de mai”.

Cum menționam și în rândurile de mai sus, Agafia este o femeie extrem de sinceră și nu s-a ferit să-și arate fericirea după moartea soțului. Totuși, nu uită să-i mulțumească Lui Dumnezeu că în ziua în care soțul său s-a intoxicat cu spirt ea a băut vin. „Ce să mai zic acum? A murit ca un cărăbuș de mai. Cu mâinile și picioarele în sus… Asta este… Bine că s-a dus, că tare am mai tras multe cu el…”, a spus Agafia. Toată „acțiunea” s-a întâmplat în satul Brătești din comuna ieșeană Stolniceni-Prăjescu. Acolo, patru persoane și-au pierdut viața după ce au băut alcool metilic.

Comentarii
  • Nu mai face-ti atita publicitate acestor mizerii ,ptc.aduceti prejudicii societatii ,de dragul audie tei…acest lucru e compatibil cu profesia de jurnalist in slujba societati ?
    Rusine s !!!

  • Macar asta e sincera si nu vreo ipocrita care sa zica „vai da ci om bun era..” Si carabusii mai mor in mai, ca si si paznicii de noapte care mor ziua

Adauga un comentariu