Titlurile zilei

Video incendiar! Reglare de conturi cu sabia ninja în centrul Iașului! Un BMW a fost abandonat în mijlocul drumului cu motorul pornit: „Dacă nu fugea, era mort în săbii și cuțite!” FOTO / VIDEO (Exclusiv)

Publicat: 21 dec. 2021
: Autoturismul marca BMW abandonat în fața Hotelului
Autoturismul marca BMW abandonat în fața Hotelului "Select", din Iași

Noapte fierbinte, la Iași! Un autoturism marca BMW a fost abandonat în plină stradă cu motorul pornit după ce ocupanții săi au fugit ca din pușcă. Nu este clar care a fost motivul, dar se zvonește că ar fi vorba despre o reglare de conturi în lumea interlopă. Cert este că, la un moment dat, lângă autoturism au ajuns câteva femei care au susținut că cei care au fugit au făcut acest lucru ca să nu fie omorâți

Scene desprinse parcă din filme, noaptea trecută, la Iași! Era trecut de miezul nopții când, dintr-un autoturism marca BMW Seria 3, au coborât mai mulți bărbați, abandonând mașina cu motorul pornit în mijlocul drumului. De ce au făcut asta?! Greu de spus. Cert este că, timp de câteva ore, un echipaj de Poliție și unul de la Poliția Locală au păzit BMW-ul abandonat în fața Hotelului „Select” cu portiera din dreapta deschisă și cu motorul pornit. Oamenii legii au făcut câteva verificări pentru a stabili cine a condus autoturismul și, mai ales, de ce l-a abandonat. În jurul orei 3:00, la mașină au ajuns polițiștii criminaliști, care au luat amprente și au găsit o sabie ninja. La scurt timp, lângă autoturism au venit câteva femei, care au susținut că sunt rudele bărbaților care au fugit din mașină. Acestea le-au povestit polițiștilor o variantă halucinantă.

Clanul Brăilenilor, implicat în poveste?

Una dintre femeile ajunse la mașina abandonată a vrut să le transmită un mesaj „Brăilenilor”, adică unora dintre membrii clanului Tănase. Femeia a povestit că fiul ei a fost atacat cu săbiile în centrul orașului de către frații „Brăileanu”, adică de Vandam și de Jean.

„Dacă nu fugea, copilul meu era mort în săbii și cuțite! Vreau să se facă dreptate. Ce se întâmplă cu clanurile astea?!… Jan, Claudiu, Vandam, dacă nu mă țin de capul vostru să intrați la pușcărie… Ce aveți cu copiii mei, măi nenorociților? Ați venit de la Brăila ca să băgați spaima în Iași! O să mergeți la pușcărie”, a spus una dintre femeile prezente.

Polițiștii ieșeni au anunțat că efectuează în continuare verificări.

„În noaptea de 19 spre 20 decembrie 2021 am fost sesizați despre faptul că, pe o stradă din municipiul Iași, este un autoturism abandonat. În urma aspectelor constatate au fost indisponibilizate mai multe bunuri găsite în autoturism. De asemenea, a fost identificat proprietarul”, au precizat ieri reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Amintim că membrii clanului Tănase s-au făcut cunoscuți în Iași în urma unor conflicte cu membrii familiei Corduneanu.
Comentarii
 • fara a se face haz de necaz sau ca am vazut prea multe filme, aceste scursuri ar trebuie eliminate ca in filmele cu mafioti…unul cate unul si politia sa finalizeze dosarul cu „autor necunoscut”….braileanu, mararasu, vandame ce Doamne iarta-ma e cu astia???

 • La BMW ai toate șansele să tragi sabia in loc de frâna de mână :)) Ăștia nu au ce căuta in libertate, nici unii, nici alții. Poliția doarme, dă amenzi pentru certificatul verde….

 • Cand ataca ei , imediat zic ca esti praduitor , ei sunt smecheri , etc.
  Cand sunt atacati , Vai sa vina politia !
  Bine ca au bani de Gucii ,dar de taxe nu !

 • Da cine is p***ele astea de au fugit ma? Probabil erau puștani de 17-18 anii de le era frica de 2frati care se fut în cur între ei și fac incest. Instituțiile statului ar trebuii sa facă cercetări acasă la jean și va dame ca ăștia și-o dau in dos unu la altul.. Ar trebuii băgați la pușcărie pt incest.

 • Hai sa va zic eu cum sta treaba cu “clanul” asta mititel:))). In primul gunoierii ăștia săraci nu fac parte din nici un clan. Tanase nu ii bagă in seama. In al doilea rand sunt niște muritori de foame care cum prind 3-4 lei fac un video repede ca sa vadă oamenii pe Facebook și YouTube. In al treilea rand vandam doarme cu 25 de inși in casa și in plus stau și pe ciment ca nu au nici măcar șosete pe jos. Restu din frății lor rup chiria in doua pe ici pe colo ca ii tot da afara din cauza neplății la timp. Și in ultimul rand nu mai haliți stourile și videourile care le vedeți pe net cu mașini și cu Nașu și cu cumătru și cu milogelile lor de băieți ca nu e nimic adevărat. Poze și atât. Nu ii bagă nimeni in seama. Is cu milogeala pe ici pe colo. Am sa va mai povestesc și de faptele lor dar nu am ce povesti ca nu au fapte făcute. Așa ca nu mai numiți sifoanele astea și scursurile astea CLAN. ca is niște sărăntoci care is disperați sa mai facă și ei ceva…nu stiu ce nunta și ce botez sa mai inventeze ca sa își mai câștige traiul pe perioada scurta…:))) acuși zburați și de la iasi băieți. Dar asta o sa fie surpriza cea mare

 • Ce caută țiganii ăștia în libertate? Bagati-i la închisoare pe toți. Ne-am săturat de scursurile astea pe străzile orașului. Toți sunt niște labagii plini de fumuri.

 • Van dama si cu jeana si fratii lor bineinteles sunt niste friscosi si saraci rau tare , incearca sa duca lumea in deruta pe net si fraierii halesc, sunt impostorii Romaniei …Culcat :))))

 • Unde gasesc si eu nevestele la fratii astia saraci zisi brailenii fugariti :)))vreau sa le donez si eu cate 20 de euro numarul,cica stiu meserie fetele

Adauga un comentariu