Sport

VIDEO! Mai rau decat în cascadorii rasului. Faza care depaseste orice întelegere

Publicat: 04 oct. 2016
1

Baschetul feminin nu se bucura de aceeasi notorietate ca cel masculin, însa produce odata la ceva vreme momente memorabile. Unul dintre ele s-a petrecut în urma cu doi ani, desi în mediul online din România clipul a ajuns viral abia în ultimele zile. În prim-plan se afla reprezentativele feminine U17 ale Mexicului si Slovaciei, dar si câtiva arbitri. La prima vedere pare mai greu de înteles ce s-a întâmplat.

În finalul sfertului 3, o jucatoare a Mexicului a beneficiat de doua aruncari libere. Le-a ratat pe amândoua, slovacele au recuperat mingea, însa în loc sa plece spre panoul advers, au marcat doua puncte la cel pe care ar fi trebuit sa-l apere. Tinând cont ca asemenea erori s-au mai întâlnit si în baschetul masculin atunci când tensiunea e foarte mare, acest lucru ar fi putut trece neobservat.

Ce a urmat însa a mirat pe toata lumea. În loc sa fie repusa în joc tot de baschetbalistele Slovaciei, mingea a fost repusa de jucatoarele Mexicului de sub panoul Slavaciei. Acestea au plecat în mare viteza spre propriul panou, ca si cum nimic nu s-ar fi întâmplat, ba chiar au încercat sa si marcheze.

Arbitrii nu au sesizat nici ei eroarea si au lasat jocul liber desi ar fi trebuit sa ofere mingea slovacelor pentru repunere, sau macar sa fluiere abatere de teren dupa ce acestea au trecut din jumatatea adversa în jumatatea proprie. Haosul s-a încheiat abia când sfertul s-a terminat.

Click pe Sport.bzi.ro pentru video!

Adauga un comentariu