Sport

VIDEO! NAVA SPATIALA si un Land Rover din viitor! Evenimentul AUTO al anului!

Publicat: 15 apr. 2014
1

Land Rover a lansat Discovery Vision Concept in cadrul unui eveniment grandios la New York, pe bordul portavionului USS Interpid! Alaturi de noul Land Rover, miliardarul Richard Branson a lansat oficial prima nava spatiala care va duce civili in spatiu! Ce legatura exista intre cele doua? Land Rover va furniza printre altele masini pentru compania Virgin Galactic, compania care isi propune sa duca civili in spatiu in viitorul apropiat.

Discovery Vision e si el un concept venit din viitor. Prin el, Land Rover isi propune sa ne arate urmatoarele linii de design, interioare high tech si tehnologii noi pentru offroad. Tehnologia e cuvantul de baza pentru urmatoarele modele Land Rover si Jaguar, inclusiv posibilitatea de a conduce masina prin telecomanda de la distanta, anunta Land Rover.

Land Rover va lansa trei SUV-uri noi Discovery, bazate pe conceptul Vision, inclusiv un model nou de Freelander. Designul exterior este futuristic, iar interiorul este extrem de customizabil. Masina se poate transforma dintr-un SUV cu sapte locuri intr-o limuzina cu patru locuri printr-o interfata controlabila prin touchscreen. In cadrul acelauiasi eveniment, Land Rover a lansat si capota transpartenta, sistem care transmite imagini in timp real de sub masina direct pe parbrizul soferului.

Click aici pentru a vedea pe sport.bzi.ro

Adauga un comentariu