Diverse

VIDEO – Nevasta lui a tinut un secret fata de el. Dupa 21 de ani, l-a rugat sa iasa afara, in ploaie. Barbatul, socat de ce a vazut. Totul a fost filmat

Publicat: 28 iul. 2017

Majoritatea parintilor ar face absolut orice pentru copiii si familiile lor, fara sa astepte nimic in schimb. Iar momentele in care realizeaza ca eforturile lor nu au fost zadarnice, iar copiii lor sunt niste adulti responsabili si niste oameni buni sunt probabil cele mai frumoase din vietile lor.
Printr-un astfel de moment a trecut recent un barbat din SUA. Cand fiica lui avea 16 ani, barbatul, pasionat de masini de epoca, a restaurant un Ford Sedan din 1936. Era unul dintre cele mai iubite obiecte pe care le detinea. Doi ani mai tarziu, a fost insa nevoit sa vanda masina pentru a plati facultatea fiicei lui.

Citeste si ,,Imi iubeam baiatul de 13 ani, dar l-am ucis dupa ce am gasit niste poze cu el care mi-au intors stomacul pe dos. Sunt de condamnat, voi cum ati fi procedat daca v-ati fi vazut copilul asa?” Uite ce a vazut

Dupa 20 de ani, Stephanie, fiica barbatului, in compliciatate cu mama sa, a decis sa caute masina vanduta de tatal sau si sa o cumpere pentru a i-o oferi cadou tatalui ei, cu ocazia zilei sale de nastere.
„Tatal meu vorbea mereu despre masina aceasta si ne-a spus ca, atunci cand va putea, o va cumpara inapoi”, povesteste tanara.
Familia barbatului a filmat momentul reintalnirii dintre barbat si masina lui, iar imaginile au impresionat mii de oameni.

preluat de pe antena 3loading...

Adauga un comentariu