Fotbal intern

VIDEO! Ramon Calderon a venit in vizita la Becali: „Toti madrilenii au Steaua in suflet”

Publicat: 13 ian. 2012

Ramon Calderon, fostul presedinte al clubului Real Madrid, l-a vizitat vineri pe Gigi Becali, la cinci ani distanta de la partida din Liga Campionilor, inaintea careia cei doi s-au facut „frati de sange”. Sosit in Romania pentru a participa la vanatoarea organizata de Ion Tiriac, Ramon Calderon si-a facut timp si pentru a-l vizita pe Gigi Becali la resedinta acestuia.
Gigi Becali s-a pregatit special pentru vizita lui Calderon, pregatind o masa plina de bunataturi cu specific mediteranean. „A zis ca vrea mancaruri romanesti, miel, prepelita, mepelita… Cei- acolo…”, a spus Gigi Becali.
Ramon Calderon a venit la ora 14:00 la resedinta lui Becali, insotit de doi apropiati. Cei doi s-au salutat cordial si au discutat aproape doua ore.
„A fost o incantare sa il revad pe domnul Becali, nu ne mai intalnisem de cinci ani. Ca de obicei, a fost foarte amabil, foarte dragut, m-a primit cu tot respectul. Pentru mine a fost o adevarata bucurie. Am mancat mai mult decat trebuie. Mi s-a parut fantastic ce am mancat aici. Acel gest prin care am devenit frati de sange a fost ceva spontan, de bun augur. Nu trebuie sa vorbim aceeasi limba ca sa ne intelegem. Toti madrilenii respectam Steaua, a castigat Cupa Campionilor in fata Barcelonei. Exista o mare concurenta intre Real si Barcelona, asa ca pentru noi, madrilenii, Steaua este o echipa de suflet”, a spus Ramon Calderon.loading...

Adauga un comentariu