Sport

VIDEO SCANDALOS! Scene teribile în Cecenia! Meciuri de MMA între copii menite sa-i binedispuna pe conducatori

Publicat: 06 oct. 2016

Presedintele interimar al federatiei ruse de MMA, Fedor Emelianenko, a dezvaluit pe pagina de twitter niste scene halucinante. Într-o gala fastuoasa organizata cu ocazia zilei de nastere a presedintelui Republicii Cecene, Ramzan Kadîrov, au fost organizate partide de MMA între copii cu vârste cuprinse între 8 si 12 ani. Toate acestea aveau menirea de a binedispune numeroasa audienta, printre care se numarau cei mai importanti demnitari ai statului.

Scenele violente erau ovationate frenetic de cei prezenti, desi unul dintre copii era lovit în repetate rânduri, fara a se putea apara. „Noi trebuie în primul rând sa fim un exemplu pentru tânara generatie si sa avem grija de sanatatea lor. Participarea la luptele de acelasi nivel cu adultii poate provoca daune ireparabile pentru sanatatea copiilor. Acestea ar putea afecta starea fizica si cea psihica a copiilor”, a scris Fedor Emelianenko pe pagina sa de instagram.

Fedor Emelianenko este un fost luptator rus de MMA, cvatruplu campion mondial la Sambo masculin. Acualmente este deputat în Duma regionala a Belgorodului si presedinte interimar al federatiei ruse de MMA.

Click pe Sport.bzi.ro pentru video!loading...

Adauga un comentariu