Local

VIDEO Un tânăr în vârstă de 17 ani din Pașcani s-a sinucis după ce s-a aşezat pe calea ferată

Publicat: 17 feb. 2021
Un băiat s-a sinucis punându-se în fața unui tren din Pașcani
Un băiat s-a sinucis punându-se în fața unui tren din Pașcani

Noi informaţii ies la iveală în legătură cu accidentul feroviar de marţi, 16 februarie 2021. Conform datelor se pare că victima accidentului feroviar de ieri este un tânăr în vârstă de 17 ani care s-ar fi sinucis.

Pe imaginile date publicării se poate vedea cum tânărul caută o locaţie în care să se aşeze pentru a putea recurge la gest.

Accident feroviar mortal în zona Pașcani din Iași

În cursul zilei de marţi, 16 februarie 2021, aşa cum relatau reporterii BZI.RO, în zona Pașcani din Iași a avut loc un accident feroviar mortal. Un mecanic de locomotivă ce se deplasa pe direcţia Suceava Bucureşti a sunat la numărul unic de urgentă 112 spunând că a acroşat un tânăr.

Conform datelor oferite de mecanic, tânărul s-ar fi aşezat pur şi simplu pe calea ferată şi şi-a aşteptat sfârşitul. Trupul băiatului în vârstă de 17 ani a fost pur şi simplu sfâșiat de tren.

Un clip video pare să ofere noi detalii oamenilor legii

În urma vizionarii unor imagini de pe camerele de supraveghere, poliţiştii ieşeni au observat că tânărul a parcurs o distantă considerabilă până şi-a ales locul în care să se aşeze pe calea ferată. În jurul orei 5.45, băiatul a fost surprins de o cameră în aproprierea primăriei şi ulterior s-a îndreptat spre gară. După ce a ajuns la o barieră, băiatul a mers încă 2 kilometri pe calea ferată apoi s-a aşezat pe linia trenului. Ulterior, la 6.40, băiatul a fost acroşat de trenul Suceava-București.

Medicii de pe SMURD care au ajuns la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru a salva viața tânărului. Din aceste considerente, aceștia au declarat decesul băiatului. Conform altor date, se pare că acesta și-a sters contul de Facebook cu două zile înainte de sinucidere.

Pe imagini se poate vedea faptul că tânărul caută un loc pentru a se întinde în fața unui tren

sursă video: newspascani.com

Comentarii
  • Acest copil avea parinti sau provine din una din institutile Statului care are obligatia sa te protejeze? Asa zisi psihologi unde erau au facut ceva pentru acest copil care avea urgent nevoie de consiliere?

Adauga un comentariu