Bursa Barfelor

Videochatistele și sugătoarele fac reclamă clubului. Oare de ce?

Publicat: 04 aug. 2022

La final de rubricuță, babele vă mai spun câte ceva despre un mare club de fițe, Fratelo. De un timp, acest club pare să fie evitat din ce în ce mai mult de cupluri și de persoane serioase. De ce? Păi ar fi câteva motive… Probabil, din cauza vânzărilor slabe, cei de la Fratelo s-au gândit să abordeze o metodă destul de agresivă de publicitate și au apelat inclusiv la videochatiste. Astfel, în mediul online, tot mai multe domnișoare care-și etalează anumite părți ale corpului recomandă oamenilor să meargă la Fratelo. Dacă ar fi numai videochatistele ce recomandă clubul, ar fi ceva, dar nu este așa… Cică e plin și de sugătoare… Ce-s alea? Apăi consultați dicționarul explicativ al interlopilor români!
Comentarii
  • Bagabboante, golănci, prostituate, jjapițe, scursuri ale societății. Din păcate astfel de panarame sunt și votanți. Până pe la 30 și ceva de ani, maxim 40 asta fac, în general videochat (adică își bagă degetele în kkurr pt moșnegi cu bani), după care nu le mai vine lor sa se apuce de muncă neam, că na, deja sunt obosite panaramile. Iar după aia, rag în gura lor mare de ,,p,,uiste că alții au nustiu ce pensii și ele care au muncit în,,artă ” nu au, sau au doar 30 de lei. Frumos a mai ajuns România și viitorul domnișoarelor din România! Trăiască vestul!

  • e un mare smecher pe nume manuel onofrei leonid,unul care-si sapa prietenii pe la spate!un mosneag cu un burtoi si o fata….Doamne!isi sapa prietenii pe la spate prin ziare!de mult isi vorbea prietenii cu care iesea la baut–pe la banci,ca cica sunt alcoolici dupa ce el iesea pe banii lor!cel ce ataca este un frustrat-asta e marele manuel onofrei leonid!o panarama de om!leahu zis bleahu e prieten la catarama cu acest individ libidinos,alaturi de ionut dumitrascu cel ce face bani ilegal din aparate de noroc!

Adauga un comentariu