Actualitate

VIDEOCLIP – Jon Bon Jovi a lansat un nou clip, Not Running Anymore

Publicat: 17 dec. 2012

Pana la aparitia primului single al viitorului album Bon Jovi, solistul formatiei a lansat un nou clip, intitulat Not Running Anymore, pe care il puteti urmari mai jos. Melodia este inclusa pe coloana sonora a filmului Stand Up Guys iar subiectul comediei este despre doi asasini profesionisti in varsta, dintre care unul primeste misiunea dificila de a-si omori camaradul si prietenul. Cele doua roluri sunt jucate de Christopher Walken si Al Pacino.

Noul album Bon Jovi poarta numele What About Now si este programat spre lansare la inceputul anului viitor in timp ce primul single, piesa Because We Can, va iesi pe piata in data de 7 ianuarie. Dupa aparitia discului trupa va pleca intr-un turneu mondial de promovare care va trece prin 30 de tari cu un total de aproximativ 110 concerte. Primii care vor auzi in premiera noile compozitii sunt fanii canadieni la inceputul lunii februarie. Turneul poarta numele Bon Jovi Because We Can – The Tour 2013 si va desfasura in Canada, SUA si Europa. Ramane de vazut daca americanii vor ajunge pentru a doua oara in Romania dupa concertul sustinut in Piata Constitutiei din Bucuresti pe 10 iulie 2011.

Trupa Bon Jovi s-a format in 1983 in New Jersey, a vandut peste 130 de milioane de discuri in toata lumea si a sustinut peste 2.700 de concerte in peste 50 de tari.

Conform infomusic.roloading...

Adauga un comentariu