Sport

Viitorul lui Radu Drăgușin este clar! Anunțul făcut de Gazzetta Dello Sport și reacția lui Andrea Pirlo

Publicat: 29 ian. 2021
Radu Drăgușin
Gazzetta Dello Sport a anunțat că Radu Drăgușin, al cărui contract expiră în această vară, este foarte aproape de a-și prelungi înțelegerea până în 2025.

Radu Drăgușin (18 ani) a bifat, miercuri seara, al cincilea meci la echipa de seniori a lui Juventus, fiind integralist în victoria cu Spal (4-0), din sferturile de finală ale Cupei Italiei. În ziua meciului, Gazzetta Dello Sport a anunțat că Drăgușin, al cărui contract expiră în această vară, este foarte aproape de a-și prelungi înțelegerea până în 2025.

„Directorul sportiv Fabio Paratici caută o variantă contractuală care să mulțumească toate părțile implicate. Așa cum obișnuiește Juventus, anunțul oficial va fi făcut la momentul potrivit, însă, la momentul actual, semnătura lui Drăgușin pare doar o formalitate. Nu e o coincidență că, la meciul cu Spal, Pirlo a ales o defensivă tânără, formată din De Ligt, Demiral și Drăgușin”, a scris publicația italiană.

În perioada recentă, presa internațională a scris despre interesul altor cluburi importante pentru Drăgușin, precum RB Leipzig sau Sassuolo, care speră în continuare ca fundașul să se răzgândească în ultima clipă și să nu semneze prelungirea cu campioana Italiei.

Andrea Pirlo: „Frabotta și Drăgușin au jucat des. Dacă va fi loc, vor juca”

După meciul cu Spal, Andrea Pirlo, antrenorul lui Juventus, s-a arătat mulțumit de prestația tinerilor jucători și a anunțat în ce context vor mai putea prinde aceștia, inclusiv Drăgușin, minute.

„Suntem fericiți atât pentru rezultat, cât și pentru faptul că am putut folosi atât de mulți jucători tineri. Nu e ușor să joci la nivelul acesta cu Juventus. Tinerii se descurcă bine, dar, din fericire, i-am recuperat pe cei care au fost infectați cu COVID-19 și sperăm să nu mai avem probleme. Depinde de ce se va întâmpla în viitor, nu e ușor să treci de la un meci de Cupă la altul. Frabotta a jucat des, la fel și Drăgușin. Dacă va fi loc, vor juca”, a spus Pirlo, potrivit tuttomercatoweb.com.

Pentru Juventus urmează meciul cu Sampdoria, din Serie A, programat sâmbătă, de la ora 19:00, la Digi Sport 2. Torinezii ocupă locul 4, cu 36 de puncte, la șapte lungimi în spatele liderului AC Milan, care are un meci în plus.

Adauga un comentariu