Sport

Viitorul sportului românesc va fi decis pe data de 1 iunie! Iată ce se întâmplă cu Liga 1!

Publicat: 25 mai 2020

Activitățile sportive organizate au fost reluate pe teritoriul României pe 15 mai, după ridicarea stării de urgență, iar în aceste zile se pregătește reînceperea competițiilor.
Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, a înaintat ziua de 1 iunie drept dată decisivă pentru deciderea momentului în care competițiile vor fi reluate și pentru stabilirea reglementărilor necesare.

„Pe 1 iunie vom avansa data la care se poate începe Liga 1 și vom stabili clar reguli care să definească cadrul care să asigure sănătatea tuturor participanților, dar totul depinde de ce se întâmplă cu evoluția pandemiei. Anunțul pe care îl vom face nu vizează doar fotbalul, ci întreg sportul. Dacă vom considera că sunt măsuri specifice fiecărui sport în parte, le vom lua”, a anunțat Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului.

Cel mai probabil, primele meciuri oficiale din Liga 1 post-pandemie se vor desfășura pe 13 iunie, așa cum Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a anunțat. Dacă situația o va permite, cluburile vor începe de la începutul lunii viitoare antrenamentele colective și vor putea organiza partide de pregătire.

Foto arhivă

Adauga un comentariu