Cazare

Vila Complex Agroturistic Vila Bran

Publicat: 26 ian. 2012

Asezata la 400 m de la intrarea in Bran dinspre Brasov si la cca. 800 m de Castelul Bran, la Vila Bran vei fi intotdeauna bine primit si tratat cu maxima amabilitate si solicitudine.

Clubul agroturistic are o capacitate de 61 de camere duble si triple, repartizate in 6 vile.

Clubul este format din 11 vile totalizand 103 camere duble, triple sau cu patru paturi si 6 apartamente, cu grup sanitar propriu si dotari moderne distribuite astfel:
Toate camerele pot fi amenajate atat in regim twin cat si in regim matrimonial.
Club Vila Bran are 2 restaurante cu circuit deschis.
Restaurantul principal are capacitatea de aproximativ 250 de locuri si este situat in vecinatatea stanii, pe varful unui deal, avand o frumoasa vedere asupra Branului si a Castelului Bran. Al doilea restaurant are doua saloane si doua terase situate la baza dealului si ofera preparate din bucataria romaneasca si internationala.
Alte facilitati: Loc de joaca pentru copii (interior si exterior); Echitatie (cal si ponei); Teren de tenis de camp; bitum, miniteren de baschet; Masa de biliard, masa de ping pong; Parc natural cu pomi fructiferi, hamace si bancute, caprioare, cerb, iepurasi; Tiroliana, dispozitiv ce permite alunecarea pe o coarda, dintr-o parte intr-alta a unei vai; Panou de alpinism; Concursuri de tir cu arcul, etc.

Rezervari la numarul 0268.236.866.loading...

Adauga un comentariu