Cazare

Vila Crinul din Vatra Dornei – Bucovina

Publicat: 05 dec. 2019

Vila Crinul din Vatra Dornei. Vila Crinul este o unitate de primire turistică din staţiunea Vatra Dornei. Pentru cei care aleg să-şi petreacă o vacanţă în frumoasa Bucovina, această locaţie este alegerea perfectă. Pensiunea este situată în cea mai frumoasă zona din Vatra Dornei, lângă Parcul Veveriţa şi pârtia de schi, la mică distanţă de Telescaun.

Vila Crinul din Vatra Dornei. Descriere pensiune

Vila asigura cazarea, iar la cerere, asigura şi sejur cu demipensiune sau pensiune completă.

La cererea clienţilor se pot prepara produse tradiţionale specifice locului cum ar fi: păstrăv în unt, balmoş a la Dorna, miel în jintuit, hribi în smântână, etc.

Se pot servi băuturi naturale specifice Bucovinei: fragata, afinata şi băutura casei Florio. Orice client al vilei se simte cu adevărat în vacanţă, o vacanţă de neuitat şi vor dori să mai revină!

Structura: Vila-Pensiune

Cazare: 8 locuri+living de servire a mesei+bucătărie

Servicii: internet, ţel/fax, grătar în curte, terase şi garaje.

Vila este adaptată pentru petreceri de familie, luna de miere, întâlniri intime, sărbători de Paşte, Crăciun, Revelion, întâlniri ocazionale, Serbările Zăpezii.

Vila oferă o adevărată oază de linişte şi aer montan. Din balconul vilei se poate admira o adevărată panoramă a oraşului Vatra Dornei.

De la vilă se pot practica sporturile de iarnă (schi, sanie), ATV, călărie şi telescaun. Se pot face excursii la mănăstirile din Bucovina (Moldoviţa, Suceviţa, Putna şi Voroneţ) sau cele din Zona Neamţ (Secu, Sihăstrie, Neamţ, Agapia şi Durau).

De asemenea, se pot vizita Pietrele Doamnei şi Mănăstirea din Masivul Rarău şi munţii Giumalau.loading...

Adauga un comentariu