Eveniment-Social

Vila cu fete dezbracate este la un pas de a fi gradinita

Publicat: 08 ian. 2008
1

• Primaria a vrut sa faca o gradinita intr-o vila in care mai multe fete ofera spectacole erotice pe Internet • „Vila are 12 camere si vroiam sa o luam noi pentru o gradinita, dar avea spatii prea mici. Scarile interioare ingreunau amenajarea imobilului si de aceea am renuntat la aceasta varianta”, a declarat viceprimarul Constantin Neculau

Fosta vila a lui Ioan Haraga, fost sef la Oficiul pentru Protectia Consumatorului din Iasi, ar putea ajunge gradinita. Anuntul a fost facut chiar de catre viceprimarul Constantin Neculau. „In toamna lui 2007 am discutat cu Haraga despre aceasta posibilitate. El vroia sa o vanda si cauta clienti. Vila are 12 camere si vroiam sa o luam noi pentru o gradinita, dar avea spatii prea mici. Scarile interioare ingreunau amenajarea imobilului si de aceea am renuntat la aceasta varianta”, a declarat viceprimarul Constantin Neculau.

La finalul anului 2007, mai multe fete care faceau spectacole erotice pe site-urile de acest gen au provocat un incendiu la vila din Bucium. Fosta vila a fost vanduta de catre Ioan Haraga catre o persoana care ar fi deschis acolo mai multe studiouri de video-chat. Vecinii au sustinut ca este un loc in care intrau zilnic zeci de fete frumoase care ofereau show-uri erotice pe Internet. Pe 27 decembrie, la miezul noptii, vecinii au auzit tipete din acea vila si au vazut un fum dens. Pompierii au venit imediat pentru stingerea incendiului si au reusit sa salveze casa de la ardere totala. Au ars bunurile din mai multe camere, insa nu au fost victime. Pentru ca flacarile ardeau cu repeziciune, una dintre fete a vrut chiar sa sara de la geam, de la etajul doi al vilei. Norocul acesteia a fost ca pompierii au ajuns destul de repede la locul incendiului si, folosind o scara speciala, au reusit sa o salveze pe fata intrerupta din activitate. „La locul solicitarii a fost gasita doar o victima intoxicata cu fum. Celelalte persoane au reusit sa paraseasca vila in timp util”, a mentionat Cristi Halihga, lucrator in cadrul Serviciului de Ambulanta Iasi. Fata aflata in pericol a fost internata la Spitalul de Urgente. La Unitatea de Primire Urgente a fost adusa pacienta in varsta de 21 de ani intoxicata cu fum de la incendiu. Tanara avea insuficienta respiratorie acuta, sindrom de stres posttraumatic si a beneficiat de terapia specifica. Pompierii banuiesc ca incendiul a fost provocat de unul dintre calculatoarele supraincalzite.

Comentarii
  • mai opriti-va fratilor,cu vila lui Haraga,ca ma-ti inebunit de 10 zile! Daca a inchiriat-o sau vandut-o,pt.ca vad ca nu va hotarati,de ce naiba nu folositi numele noului propietar? Sau asta nu are nume sonor,nu a fost membru AL NICI UNUI PARTID POSTREVOLUTIONAR si nu da bine la cititori? Romani,treziti-va! Manipularea e o arta! nu o lasati sa ajunga LEGE!

  • Cu banii carte s-ar da pe aceasta HURDUBAIE CHITSCH , improprie, cu siguranta se vor putea fave doua cladiri pentru gradinite , avand in vedere ca Primaria nu va cumpara terenul. Dar nu am inteles, daca aceasta cladire a fosat vanduta, cum se mai cumpara tot de la acest Domn Haraga ??? Sa fie comisionul ATRACTIA ? Oricum stim ca reprezentantii administratiei stiu sa aprecieze acest capitol, Domnul Necualu stiind mai bine, ca si constructor cum si cat sunt aceste comisioane…

Adauga un comentariu