Economic Local

Vila de vanzare, la Breazu. Executorii vor 46.000 de euro

Publicat: 13 feb. 2019

In perioada urmatoare, pe data de 20 februarie, ora 12:00, executorii judecatoresti organizeaza o licitatie pentru valorificarea unor bunuri ce apartin debitorului Aurelian Ungureanu.

Din cauza unor datorii neachitate catre banci, debitorul risca sa ramana fara un teren de 719 metri patrati si o vila cu regimul de inaltime de P+M, in suprafata desfasurata de 264 metri patrati. Proprietatea este amplasata in sat Breazu, comuna Rediu. Evaluatorii au stabilit o valoare de piata de 288.760 lei, dar pretul de pornire a procedurii este de 216.570 lei.

Citeste si: ANAF pregateste o schimbare radicala. Romanii pot fi executati silit chiar si pentru 40 lei

"Poate participa la licitatie orice persoana care, pana la termenul de vanzare, depune o cautiune reprezentand 10 la suta din pretul de incepere a licitatiei si oferta de cumparare. Se aduce la cunostinta pe aceasta cale tuturor celor interesati, care pretind vreun drept asupra imobilului, sa depuna in scris obiectiunile lor inainte de termenul stabilit, dupa care nu li se vor mai lua in consideratie", se arata in anuntul executorului judecatoresc Cornelia Anchidin.
 

 loading...

Adauga un comentariu