Curiozitati

Vila din 2 Mai arata deplorabil. Casa de la mare a Stelei Popescu a ajuns in paragina. Ce va face fiica actritei cu ea

Publicat: 21 mai 2019
9

Daca pana acum 2 ani, casa de la mare a Stelei Popescu era plina de culoare, iar gradina verde si cu multe flori, acum locuinta e aproape de nerecunoscut.

Casa Stelei Popescu, de la malul marii din 2 Mai, a inceput sa se deterioreze si pare a fi parasita. Pe timpul vietii, regretata actrita se refugia pe litoral pe perioada verii, la casuta ei ingrijita cu multa atentie.

Stela Popescu s-a stins din viata in urma cu un an si jumatate, pe 23 noiembrie 2017, lasand in urma ei mai multe proprietati printre care si casa de la 2 Mai. Acestea i-au revenit fiicei sale vitrege, Doina Maximilian.

La un moment dat, carcotasii au spus ca femeia ar fi dat vila din 2 Mai spre inchiriere, insa adevarul este cu totul altul. Doina Maximilian si familia ei sunt cei care stau in casa de la mare, din cand in cand, iar femeia nu are niciun gand sa o dea in chirie, conform vecinilor din 2 Mai.

Stela Popescu se refugia la mare, pe timpul verii

Casuta regretatei actrite pare ca s-a deteriorat, iar poarta si balustrada de la balcon au inceput sa rugineasca. Totusi, gradina este plina de verdeata, fara flori insa, iar un vecin are grija mereu sa tunda iarba si sa ude toata curtea, conform acelorasi vecini.  Acestia au mai spus ca pe vremea cand traia Stela Popescu, casa era foarte ingrijita, iar muncitorii erau nelipsiti vara de vara, caci actrita ori voia sa-si vopsea vila, ori poarta, ori mai gasea cate ceva de reparat sau renovat, mai ales in lunile in care locuia acolo. Stela Popescu adora sa-si petreaca diminetile pe balconul casutei sale, unde-si bea cafeaua sau ceaiul, privind marea.

Stela Popescu a avut 3 vile

Fiica vitrega a regretatei actrite doreste, se pare, conform spuselor vecinilor din 2 Mai, sa renoveze casuta de la malul marii, in viitorul apropiat.

Pe langa locuinta de pe litoral, Stela Popescu i-a mai lasat Doinei alte doua vile, una in Capitala si alta in Crevedia, dar si un bloc de trei etaje. Regretata actrita a murit pe 23 noiembrie 2017, in urma unui accident vascular cerebral si a fost inmormantata in Cimitirul din interiorul Manastirii Cernica, langa marea ei dragoste, Puiu Maximilian.

Imagini AICI





Adauga un comentariu