Titlurile zilei

Vila în care VIP-urile Iașului petreceau cu escorte de lux a fost închisă ieri de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem! ”Maseuzele noastre te vor duce pe cele mai înalte culmi ale plăcerii”

Publicat: 14 ian. 2022
Vila de pe strada Sfântul Petru Movilă, numărul 8 și mascații din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale
Salonul „Mon Amour” funcționa pe strada Sfântul Petru Movilă, numărul 8, iar acolo mai multe tinere își vindeau trupul pe bani

Mascații au descins ieri în mai multe locuri din municipiul Iași și nu numai. Astfel, vizitat de oamenii legii a fost și salonul de masaj erotic „Mon Amour” de pe Strada Sfântul Petru Movilă, 8. Acolo, mai multe tinere ar fi practicat mascat prostituția. Afecerea era deținută de doi soți, părinții unui fost polițist dat afară din sistem

Un salon de masaj erotic din Iași a fost închis ieri după ce mascații au descins în mai multe locuri. „Mon Amour”, de pe Strada Sfântul Petru Movilă, 8, salonul de masaj deținut de familia Bârsăniuc, a fost până ieri locul preferat de bărbații dornici de aventuri. Deși, conform datelor de pe site-ul salonului de masaj, prostituția nu se putea practica acolo, iată că lucrurile s-au dovedit a fi altfel.

”Mon Amour, salonul de masaj erotic din Iaşi, vă oferă o gamă largă de servicii de masaj erotic. Lasă-te sedus de maseuzele noastre, deconectează-te de realitate şi intră într-o atmosferă de neuitat. Dacă vrei să fii răsfăţat într-un mod aparte, maseuzele noastre te vor duce pe cele mai înalte culmi ale plăcerii masajului erotic într-o locaţie nouă, degajantă, caldă, senzuală şi discretă”, se arată în descrierea salonului.

La urechile polițiștilor au ajuns în urmă cu ceva timp informații conform cărora salonul de masaj nu era decât un paravan pentru practicarea prostituției.

Peste 2.000 de euro şi 14.000 de lei au fost găsiți la percheziții

Astfel, oamenii legii au început să facă verificări, iar ieri au descins în mai multe locuri.

”Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat 7 percheziţii domiciliare, în municipiul Iaşi şi în comunele Ciurea, Trifeşti şi Leţcani, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism. În urma percheziţiilor au fost ridicate bunuri, telefoane mobile, precum şi peste 2.000 de euro şi peste 14.000 de lei. De asemenea, 9 persoane au fost conduse la audieri. La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Iași, iar activitățile au beneficiat de sprijinul Brigăzii de Operațiuni Speciale Iași. Cercetările sunt continuate”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Printre cele 9 persoane conduse la audieri s-au numărat Rodica și Aurel Bârsăniuc și tinerele „maseuze” care se prostituau în vila de Strada Sfântul Petru Movilă, 8.

Cum funcționa salonul „Mon Amour” deținut de Rodica și Aurel Bârsăniuc

Rodica și Aurel Bârsăniuc, soții care dețineau afacerea, sunt părinții lui Eduard Bârsăniuc, un fost polițist dat afară din sistem în urmă cu câțiva ani. Cei doi s-au ocupat de afaceri de-a lungul vieții, iar în ultima perioadă se pare că s-au gândit să câștige bani de pe urma câtorva tinere. Lucrurile erau destul de simple. În mediul online erau postate diferite anunțuri cu fotografii atașate prin care tinerele angajate la salon își prezentau ”oferta”.

Când erau contactate telefonic, fetele spuneau ce servicii oferă. Pe lângă masajul erotic, acestea spuneau că întrețin relații sexuale orale și normale, bineînțeles, contra cost. De exemplu, o oră de masaj thailandez cu o singură domnișoară costa 200 de lei, masaj cu duș asistat – 250 de lei, iar cel mai scump serviciu era 350 de lei dacă clientul își dorea două domnișoare în companie.


Comentarii
 • Pe mine nu mai primit la Mon Amour pentru ca am cucul mic și au zis ca e minuscul și nici macat tailandez nu poa săi facă.

 • E plin orașul de zdrențe de la Vaslui si Botoșani care stau în apartamente închiriate în Iasi si fac prostituție! De regulă vin cu câte un ciumete, doi care le păzesc, iar anunțurile sunt date pe publi24. Când se întorc la Vaslui si Botoșani, nu le poți ajunge la nas cu prajina, sunt mari doamne, iar aici trag din slobozi de foame ca le ghiuruie mațele!

 • Are rezonanta mai mare dacă este menționat faptul că cei implicați au avut copilul în poliție, chiar dacă acesta nu are nici o legătură cu cazul?

 • zdrente doar in VS si Bt se gasesc? in judetul Iasi nu sunt, nu? ai verificat tu personal fiecare vagin si identificat provenienta si gradul de uzura. prost mai esti!

 • De unde știți voi numele astea? De unde știm noi cititorii ca sunt adevărate? Cine v-a dat vouă informațiile astea? Aveți acordul persoanelor respective sa le publicați numele? Dacă as fi in locul lor v-as acționa in judecată! Ziariști de carton.
  Ps: nu obișnuiesc sa citesc acest ziar, am primit articolul de la un amic!

 • Poi ar trebui legalizate treburile astea sa putem merge în siguranță la domnișoare. E mai ieftin decât să ai prietena care în timp devine și pretențioasă .

 • Clientela ,,specială” mergea sa se destindă dupa o zi obositoare de munca…Cate bombe dintr-astea mai sunt și-și spun ,,videochat”sau ,,saloane de masaj”…Și ce bani se-nvart…Și pe unde se cotizează,poate….

 • Asa a fost si in cazul lui Zarughevici Mugurel, fost politician si proxenet, avea bordel in centrul iasului, a facut 3 ani de bulau si a fost eliberat conditionat pt buna purtare!!!!

 • Multi incuiati la minte Doamne, prostituatele sunt din toate catunele si orasele, mai periculoase sunt perversele din firme care fac multe ore peste program sub birou si te trezesti ca e dna director, avocat, doctor ce vreti voi…si Da, ar trebui legalizata o meserie ca oricare alta, cum sa fie ele inregistrate ..sau nevestele sa voteze asa ceva…fac infart pe strada sa le vada prin geamuri cu sotul, iubitul de mana.
  Foarte bine ca au dat nume, adresa inseamna ca a venit cineva care nu a mai acceptat mita si nu s-a coborat la un serviciu de o ora…si cand te gandesti ca domnul judecator, procuror comisar e client fidel…prosti sunt cei care nu-si fac dreptate si singuri si asteapta.

 • Probabil ca unele angajate n-au executat corect programul cu figuri impuse,adica au fluierat in biserica si rechinul client
  (procuror,politai,senator,deputat…) s-a sifonat si i-a executat in stil romanesc…Si uite asa a ajuns mindra institutie a Politiei Romane sa se laude cu o noua isprava de rasunet…

Adauga un comentariu