Cazare

Vila Share – Ranca

Publicat: 16 ian. 2013

Vila Share este o constructie noua si moderna, inaugurata in noiembrie 2005. Vila este situata la aproximativ 500 m de partia de ski, intr-un cadru natural deosebit, la marginea padurii, oferindu-va astfel posibilitatea plimbarilor in natura.

Vila Share este o constructie noua si moderna, inaugurata in noiembrie 2005.
Organizata pe 3 nivele, vila dispune de:
* patru dormitoare (cu cate doua paturi simple, mobila brad, chiuveta), trei dintre acestea fiind situate la nivelul 3, unul fiind plasat la primul nivel.
* baie moderna (dotata cu cada, cabina dus, toaleata. lavoar)-situata la nivelul al treilea.
* toaleta serviciu -situata la nivelul al doilea.
* doua living-uri, situate la primul si al doilea nivel.
* bucatarie complet utilata situata la nivelul doi.
* centrala termica complet automata.
* parcare, terasa, gratar
Aici veti gasi conditii dintre cele mai bune pentru petrecerea unei vacante de neuitat.Vila este situata la aproximativ 500m de partia de ski, intr-un cadru natural deosebit, la marginea padurii, oferindu-va astfel posibilitatea plimbarilor in natura.

Statiunea Ranca
Renumita statiune montana cu muntii reuniti intr-un lant de o frumusete si o originalitate fara egal, cu varfurile lor semete, acoperite de zapezi vesnice fac din aceasta statiune o poiana de vis.
Pensiunile cochete, cu camere confortabile si preparate proaspete, ecologice, din fermele proprii, numeroasele trasee montane ce-si asteapta drumetii, fac din Novaci si statiunea Ranca un viitor lider in turismul agromontan.

Contact
Telefon: 0722.140.268loading...

Adauga un comentariu